Vooruitblik op Up To Date 1016

Vooruitblik op Up To Date 1016

mei 6, 2023 Up To Date 0

Peter Van Bael, alias zanger Danny Diëgo komt in Up To Date zijn nieuwste single voorstellen: “Aan de Vlaamse kust”

AZ Sint-Vincentius Deinze en Brandweerzone Centrum (Gent) slaan de handen in elkaar. Zo is er nu op elk moment snelle en gespecialiseerde zorg op maat. Hoofdverpleegkundige spoed, Pascal Standaert is te gast.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Jan en Katrien van het Appelteam brengen samen met de vzw’s Kwestigen Nacht en Culturaal een aperitiefconcert op zaterdagvoormiddag 13 mei in de St. Radegundiskerk van Merendree. “Le Collectif Musical” is een strijkersensemble opgericht en geleid door violist Bernd Van Hulle en dat sinds 2013.

Veerle De Rouck blikt terug op 10 haar Het-Groen. Het-Groene-Huis is opgestart als Hulp voor de Zelfstandige: administratie en marketing voor zelfstandigen. Intussen doen ze marketing/events voor zelfstandigen, opstarters en bedrijven.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens  een reeks interessante gasten. Paul zorgt weer voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Deze keer is dat “VIVA LUCA!!!”. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 1 =