BelPop Top 100 op zondagnamiddag

BelPop Top 100 op zondagnamiddag

februari 5, 2023 Uncategorized 0

In Deinze was het een geslaagd Belpop weekend ter afsluiting van de week van de Belgische muziek. Op vrijdagavond was Robin Block, van Triggerfinger, te gast in het Leietheater om zijn solowerk voor te stellen. Zaterdagavond was het BelPop Bonanza avond met Jan Delvauw en DJ Bobby Ewing.  Zij walsten in een uitverkocht Leietheater zowaar enkele uren doorheen de muzikale erfenis van de Leiestreek. Jazzy Sunday brengt in hetzelfde Leietheater zondagnamiddag een optreden van Abstract Inc. Dankzij Cultuurregio Leie Schelde krijgt dit trouwens nog een vervolg later op het jaar.

Als afsluiter van dit muzikale weekend brengt Radio Tequila de BelPop Top 100 tussen 12 en 19 u. Honderd Belgische nummers in diverse talen en genres van bekende maar soms ook minder bekende namen uit het Belgische popwalhalla. Je hoort de vertrouwde zondagnamiddagstemmen: Frank Van Geel, Jakob Van Maerlant, Jonathan Van Helleputte en Lex Hofman. Een beetje raar misschien, maar Frank begint om 12 u met het “Nummer Een”.

Afstemmen dus vanaf 12 u, net na Up To Date, voor 7 uren muzikaal Belgisch via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via de groene knop “Luister Live” op www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − een =