Vooruitblik op Up To Date 2003

Vooruitblik op Up To Date 2003

februari 4, 2023 Up To Date 0

Elke zondagmorgen hebben de luisteraars en Peter en zijn team een aperitiefafspraak bij Up To Date op Radio Tequila. Peter en Emile ontvangen jullie radiofonisch in UP-TO-DATE  met ook nu weer  een reeks interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “Tournée Musicale’”. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Directeur Gerrit Depaepe pakt met zijn basisschool DRIESsprong uit met een spetterende reeks schoolconcerten. Basisschool DRIESsprong gaat de spectaculaire toer op en zal zo helemaal stunten op muzikaal vlak. De kleuters en leerlingen staan alvast te popelen om alle toeschouwers op donderdag 09/02, met maar liefst 3 volledig uitverkochte muzische voorstellingen, hun ‘THE BEST OF DRIESJE ZINGT!’ voor te stellen in het Leietheater te Deinze.

Maura Nachtergaele is CEO en co-founder van Payflip, een HR tech startup uit Deinze. Maura is genomineerd voor de belofte Womed Award 2022.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Emile gaat nu even aan de andere kant van de tafel zitten, want hij wordt geïnterviewd door Peter over zijn nieuwe job.

De Stad Deinze zet ‘Street Art’ in de kijker met het project PILAAR. Rick Molyneux van vzw Wallin komt meer uitleg geven over de graffitiworkshops die straks van start gaan in Deinze en omstreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =