Zesde Breydel Tourfeest opnieuw een schot in de roos

Zesde Breydel Tourfeest opnieuw een schot in de roos

juli 22, 2019 0

 

Op maandag 8 juli organiseerden Radio Tequila en Driespoort Shopping, samen met Breydel, naar jaarlijkse gewoonte een Breydelfeest langs het parcours van de Tour de France. In samenwerking met het gemeentebestuur en het feestcomité van Damery zorgden we voor een heus sportief en feestelijk evenement in de Champagnestreek rond Epernay.

In een gigantische pan met een diameter van 3,40 meter werd een Breydelgerecht bereid op houtvuur. Meer dan duizend mensen genoten van verse ratatouille met Breydelham en Breydelspek.

De opbrengst van het Breydel Tourfeest wordt geschonken aan de Belgische ngo Trias, die dromen van ondernemers in het Zuiden helpt waarmaken.

De dag na het startweekend in Brussel trok de Tour de France Frankrijk in. De 3de etappe startte in Binche en kwam aan in Epernay. Op ongeveer 30 km van de aankomst passeerde het peloton champagnedorp Damery, waar het Breydel Tourfeest plaatsvond. Feestvierders en koersliefhebbers konden tijdens het Breydelfeest de unieke sfeer van de Publiciteitskaravaan opsnuiven en vervolgens de renners zien voorbijsnellen.

Ook DJ Kristof, Studentenfanfare Ghendt en live coverband Fox and The Bullocks zorgden voor ambiance in het kwadraat!

Samen met de partners Eaulala, Kwaremont Bier en Het Nieuwsblad maakten we er voor duizenden Belgen en Fransen een memorabele dag van. We zijn trots op onze Breydelfamilie en dankbaar voor alle vrijwillige helpende handen!

Nog meer foto’s

www.driespoort.be/actiebeelden/gallery/breydel-tourfeest-2019-radio-tequila-en-driespoort-shopping-deinze-deel-1-89/

http://in-the-picture.be/cms2/index.php/759-breydel-tourfeest-2019-damery-nooit-eerder-zo-veel-volk-in-het-parc-de-la-mairie

www.nieuwsblad.be/cnt/blgst_04505098

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =