Up To Date van 7 juli 2019

Up To Date van 7 juli 2019

juli 25, 2019 0

 

Bruno Dhaenens, schepen van Feestelijkheden en Hilde Beyaert, verantwoordelijke van de Deinse Feesten 2019 kwamen het programma van deze editie van de Deinse Feesten uit de doeken doen.

Johan De Kort, bracht een CD uit en speelde live een aantal nummers. DE KORT is het nieuwe muzikale avontuur van zanger-verteller Johan de Kort. Voor het album ‘Kosmos’ werkte hij samen met muzikant-producer Geert Vanbever. Goeie teksten en sterke refreinen, volgens amateur-astronomen iets tussen Spinvis en Clouseau. Ook een kleine ster maakt deel uit van de kosmos. Dus schijnt Johan zo mooi hij kan! Info en boekingen: johandekort@yahoo.com of 0478 311 191.

Rita Rogiers, voorzitter, en Ivan De Jonghe, ondervoorzitter van de Deinse cultuurraad over het optreden van Yevgueni in de Brielpoort op 7 juli  Ter gelegenheid van Vlaanderen Feest zorgde de cultuurraad van Deinze opnieuw voor een volksfeest. Dit jaar gaf niemand minder dan Yevgueni een gratis concert in de Brielpoort. Het voorprogramma werd verzorgd door Silas & De Spreeuwen. De verenigingen van de cultuurraad zorgden voor een hapje en een drankje.

Schepen Rutger De Reu had het over het skatepark aan jeugdhuis Brieljant, het ontwerp van het nieuw logo voor het jeugdhuis en over de Parkies Kaandelfeesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 3 =