Up To Date van 27 oktober 2019

Up To Date van 27 oktober 2019

oktober 28, 2019 0

 

Margaux Laurier uit Astene was vrijdag aanwezig op het verjaardagsfeest van kroonprinses Elisabeth  Zij was een van de genodigden op het 18de verjaardagsfeest van kroonprinses Elisabeth. De achttienjarige studente trok niet met lege handen naar het koninklijk paleis. Ze kreeg van de stad Deinze een kunstwerk van de Deinse kunstenaar Stief Desmet mee. Margaux vertelde over deze voor haar en nog 79 andere leeftijdsgenoten unieke en onvergetelijke dag.

Sabine DK van café COUPEE, vroeger ’t Perron, en echtgenoot Wesley Van Synghel kwamen uitleggen hoe het nu zit met de alarmerende geruchten over de horeca in de Deinse stationsbuurt.

Roel Berlaen en Kristof Balduyck brengen met hun groep Turpentine Valley op 1 november hun langverwachte plaat uit. Op 30 november is de release show in café Elpee aan het station van Deinze. Begin november start de nieuwe fictiereeks “De twaalf” op zondagavond op “Eén”. Turpentine Valley leverde drie nummers voor de soundtrack. De fictiereeks is geregisseerd door Deinzenaar Wouter Bouvijn.

Regine Wulteput opende twee jaar geleden restaurant Gigi’s Retro Kitchen & Shop in de Tolpoortstraat, maar toen was dan nog in de Stationsstraat, in Deinze. Op hetzelfde adres zat ooit het restaurant ‘Het schaap met vijf poten’. Ze was twee jaar geleden in ons programma te gast en nu is ze terug met nieuws.

Wat dit nieuws precies is, daarvoor moet je luisteren naar de heruitzending op maandagavond 28 oktober van 19 u tot 21 u.

Afstemmen daarvoor op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of op www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − tien =