Up To Date van 3 november 2019

Up To Date van 3 november 2019

november 4, 2019 0

Boegbeeld Johan De Smet van Sparta Petegem had Ann Vrancken en speler Aiden meegebracht naar de studio van Radio Tequila, om de G-cup Stad Deinze op 11 november te belichten. Al voor het zesde jaar op rij wordt op het veld van Sparta Petegem, in samenwerking met de stad Deinze op de G-cup Stad Deinze ingericht. Het sportevenement wordt tevens ondersteund door “Sport Vlaanderen”. Dit biedt de organisatoren de mogelijkheid steeds meer G-sporters te kunnen en mogen ontvangen. Hun doelstelling is jaar na jaar meer jongens en meisjes met een beperking aan het sporten te krijgen. Sparta telt 52 aangesloten spelers. Er worden meer dan 300 G-sporters verwacht.

Camille Liebaert van de bekende Deinse textielfamilie, stelde de nieuwe lijn voor “Recto verso sports” en vertelde meteen ook een stukje stukje geschiedenis over het familiebedrijf Liebaert.

Yannic Demeyer van Driespoort Shopping en schepen van Armoedebestrijding en tevens voorzitter van het BCSD, Marleen Vanlerberghe belichtten de speelgoedactie van Driespoort Shopping. De Sinterklaasactie is een klassieker. De kindjes gaan op de foto met de Sint en krijgen een zakje met attenties. Maar voor de Sinterklaas actie 2019 vraagt men aan de kindjes om een nog goed bewaard speelgoed, dat ze zelf niet meer gebruiken, mee te brengen en te schenken aan kinderen uit de streek die het minder goed hebben. Het is belangrijk dat de verdeling van het ingezamelde speelgoed correct verloopt en bij de juiste mensen terecht komt. Vandaar dat het Sociaal Huis het speelgoed zal verdelen.

Special guest was Tequilafan Johan De Sloover.

Je kan het programma opnieuw beluisteren, zoals elke week, op maandagavond van 19 tot 21 u via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be voor wie geen radio maar wel een smartphone, tablet of laptop bij de hand heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 9 =