Up To Date 969

Up To Date 969

juni 6, 2022 0

 

Stand-up comedian en muzikant Koen Dewulf bracht een nieuwe single uit: ‘Doe het met Liefde’. Hoewel iedereen hem zei nu niks te lanceren daar ‘Liefde voor muziek’ toch met alle aandacht gaat lopen, waagt hij toch even zijn kans. Hij weigert te geloven dat het niet zou kunnen. Het lijkt met een knipoog naar de actualiteit toe geschreven te zijn, maar. niks is minder waar, het nummer ligt reeds een half jaar op de plank.

Marcel Van Oost kwam de Openkerkendagen van 4 & 5 juni in Zulte voorstellen. Het netwerk “Open churches” is vandaag aanwezig in België, Frankrijk, en het Groothertogdom Luxemburg, en wordt gecoördineerd door regionale entiteiten. Een open en gastvrije kerk is een ruimte die openstaat voor iedereen die erfgoed, kunst, stilte, ontmoetingen, rust of meditatie waardeert. “Droompaden” is het thema van de evenementen die tijdens dit feestweekend in alle gebouwen worden georganiseerd

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Schepen van Deinze Filip Vervaeke is ook voorzitter van het feestcomité Niet Versaegen. Dit jaar gaat de Sinksenstoet in Nevele voor de 66ste keer uit. Na de voorbije stille coronajaren is Nevele en het feestcomité Niet Versaegen er weer helemaal klaar voor. Het weekend van 3 en 4 juni staat volledig in het teken van hun jaarlijkse Sinksenstoet. De muzikale namiddag voor de senioren werd verzet van zaterdag naar vrijdag. Zo kan op zaterdag 4 juni een kinder- en straatanimatiedag voor kinderen worden georganiseerd. Op zondag 5 juni is er dan de 66ste editie van de Sinksenstoet met als thema een terugblik op het beste van de voorbije 65 edities. Er is ook een uitwisseling met de Canteclaerstoet in Deinze waarbij de nieuwe reus Juan II van Leerne meeloopt. Maar er is natuurlijk veel meer. De dag wordt afgesloten met een kermisfeest en een optreden van Corre & The Bang op de speelplaats van de gemeenteschool De Vaart. Op maandag is er nog een wielerwedstrijd voor junioren.

Lindsay Dekaestecker uit Schilde is 18 en finaliste Miss Grace Benelux. Een verkiezing voor Belgische en Nederlandse meisjes tussen de 17 en 26 jaar die gaat over meer dan lichamelijke schoonheid en waarbij het goede doel zeer belangrijk is. De leuze is: ”It’s okay if you fall down and lose your spark. Just make sure that when you get back up, you rise as the whole damn fire.”. Vroeger heette de verkiezing Benelux Beauty. Dit jaar werd de naam veranderd in Miss Grace Benelux. De focus ligt op sterke vrouwen tussen de 17 en de 26 jaar. Het woordje “beauty” werd er bewust uitgelaten, omdat de verkiezing over meer gaat dan enkel lichamelijke schoonheid. Elk jaar wordt er ingezet voor goede doelen. Dit jaar is dit voor Awel. Als finaliste wil Lindsay graag haar verhaal naar buiten brengen en vertellen over haar avontuur als kandidate voor Miss Grace Benelux.

Je kan het programma telkens vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de knop “Tequila Gemist” (zie hieronder) boven in het menu van de homepage van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Roland koos als muziekthema voor deze uitzending:  “Liefde is Liefde”

Tiny Legs Tim (Gents bluesmuzikant overleden 25.05.2022 – trad op in Deinze: Blues B & B Carroesel ) – Going Down South

Buurman (Nieuw album ‘Vuurman’) – In Het Oog Van De Orkaan

Paul Anka (kursaal Oostende 14.07) – Love Me Warm And Tender

na Carlos 11u: Tom Petty – Refugee

Popcorn van de week : Solomon Burke – Cry To Me

Verzoeknummer (voor Ginette :)) – Peter Maffay – Du

                                                 – Bruce Springsteen w. JohnFogerty – Pretty Woman 

Blue Blot – (We maken de brug) – Bridge To Your Heart

Bob Marley – Three Little Birds

Lobo – Me And you And A Dog Named Boo

The Cure – Close To Me

Tracy Chapman – Baby Can I Hold You

Michel Delpech – Quand J’ Etais Chanteur

Al Green – How Can You Mend A Broken Heart

Barry White – Can’t Get Enough Of Your Love Baby

Love Unlimited Orchestra – Love’s Theme 1973

The Highwaymen – Me And Bobby Mc Gee

The Common Linnets – Calm After The Storm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 20 =