Up To Date 809 & Zindering van 28 april 2019

Up To Date 809 & Zindering van 28 april 2019

april 29, 2019 0

 

Wim Verstraete gaf een en voorsmaakje van de Open Deur bij VTI Deinze op 5 mei.

Franky Taverne kwam De Batjemarkt voorstellen. Op zaterdag 4 mei organiseren de Gebuurtedekenij Guido Gezellelaan, D-Shopping en Deinze Winkelstad voor de 45e keer hun Batjesmarkt. Buurtbewoners en andere deelnemers zijn meer dan welkom om hun “batjes” (de betere rommel en antiek) aan te bieden in de straten van de Guido Gezellelaan en de Leiedam. Er zijn muziekoptredens van “Les amis de Charles”, “White Rooster”, “The Wranglers” en “Corre & the Bang”. En er is ook doorlopend kinderanimatie op de parking van D-Shopping met een hindernissenparcours, een ballendorp met trampolines, reuzetwister, kindergrime en Creatief Atelier. Er zijn eveneens optredens van de streetband “De flierende fluiters” en “Rope skipping club The Handles Deinze”. Er zijn ook oude mobielen te bezichtigen aan de Leie. Dit alles vindt plaats in de Guido Gezellelaan, Leiedam en Oostmeersdreef en dit van 6u tot 18 u.

Hugo De Jonghe van LozerCultureel kondigt Severin von Eckardstein aan in Lozer–Kruisem. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei, telkens om 19.30 u, treedt in Lozer in de kerk O.L.V. van Bijstand de winnaar van de Koningin Elisabethwedstrijd piano 2003 op, Severin von Eckerstein. Dat is absolute wereldtop. De toegang bedraagt €25 en €5 voor – 23 jaar. Reserveren via tel. 0470/08 21 30 of via lozerCultureel@hotmail.com

Carine en Christian knopen weer aan met Zindering in het tweede uur van Up To Date: Familie- en Thuisactrice Katrien De Becker trapt als eerste centrale gast het nieuwe ‘Zindering’-seizoen af” Vandaag gaat het derde seizoen van start met een nieuwe reeks van zes afleveringen met leuke gasten, goede muziek en een positieve kijk op het leven. De eerste gast is actrice Katrien De Becker. Haar personage ‘June’ in de populaire VTM-soap ‘Familie’ veroorzaakte veel beroering. Katrien speelde “feeks” June van 2009 tot 2017. Momenteel kan televisiekijkend Vlaanderen haar aan het werk zien in de VRT-soap “Thuis” waarin ze de rol speelt van Tania Tibergyn. En sinds vorige week trekt ze door Vlaanderen met de familiemusical ‘Roodkapje’. Katrien De Becker gaf de voorbije jaren uiterst zelden een interview. Voor ‘Zindering’ maakt ze een uitzondering en geeft ze zich bloot. Dat maakt van haar een bijzondere gast. De luisteraars konden vrijkaarten winnen voor de familiemusical ‘Roodkapje’.

Ook de rubriek ‘Positief gedacht’ van Carine maakt opnieuw deel uit van het programma en is ook dit seizoen de traditionele uitsmijter.

Je kan het programma opnieuw beluisteren op maandagavond 29 april van 19 tot 21 u via FM 106.2 voor de regio Deinze en FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be voor de rest van de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + zeven =