Up To Date 808 van 21 april 2019

Up To Date 808 van 21 april 2019

april 24, 2019 0

Glen Van Parys kwam zijn tweede single voorstellen. ‘Jou alleen’ is de opvolger van zijn debuutsingle ‘Morgen’. Het nummer is reeds beschikbaar van 8 maart op iTunes en alle bekende online distributiekanalen. Glen bracht met zijn debuutsingle ‘Morgen’ dementie positief onder de aandacht. Het leverde hem recent de titel ‘Krak van Ruiselede’ op. Vorige maand lanceerde hij zijn tweede single “Jou alleen”, een liefdessong. Hoe overtuig je iemand dat hij of zij de ware is? Een relatie opbouwen gaat met vallen en opstaan, maar dit nummer bezingt het engagement waarmee je voor elkaar kiest. Glen werkte samen met Kato Callebaut die in 20110 deelnam aan Idool een ondertussen een succesvolle carrière uitbouwde . Kato gaf Glen zijn eerste zanglessen en moedigde hem aan zijn zangcarrière verder uit te bouwen. Zij schreef ook het nummer ‘Jou alleen’.

Luc Cornelis is voorzitter van het Koninklijk Harmonieorkest Deinze. Zij brengen hun voorjaarsconcert op 27 april met 45 muzikanten van alle leeftijden uit Deinze en omstreken die het allerbeste van zichzelf geven na een maandenlange voorbereiding. Het Harmonieorkest Deinze olv dirigent Kenny Van Heuverswijn brengt een afwisselend programma met zowel originele muziek voor harmonieorkest als filmmuziek en lichte muziek. Muzikale verrassingen zullen niet ontbreken. De presentatie is in de goeie handen van Christine Stroobandt. Plaats: Zaal Rekkelinge; uur: 20 tot 22 uur; Toegang: €12

Yannic Demeyer van Deinze Industrie nodigt uit voor de tweede Jobbeurs in zaal Rekkelinge. Je ontmoet er interessante bedrijven van de regio. Medewerkers vinden blijft voor hen een enorme uitdaging voor bedrijven. En vaak kennen de mensen de bedrijven in de regio niet en weten ze niet wat ze te bieden hebben. Omdat onbekend vaak onbemind is en Deinze Industrie als koepelvereniging bedrijven ondersteunt en mensen samen brengt, wordt voor de tweede keer de Jobbeurs georganiseerd. Het is een laagdrempelige, ongedwongen manier om bedrijven en medewerkers te ontmoeten. Gewoon luisteren wat een bedrijf te bieden heeft en luisteren wat de medewerker in zijn of haar mars heeft. Zo hebben vier bedrijven vorig jaar rechtstreeks medewerkers gevonden op de Jobbeurs Deinze. De Jobbeurs Deinze heeft plaats op woensdag 8 mei 2019 en is verruimd. De beurs richt zich nu naar diverse functies uit verschillende sectoren, zowel voor arbeiders als bedienden, dit zowel voor werkenden als voor niet-werkenden. Ook scholieren zijn welkom. Nieuw is dat tijdens de beurs workshops worden aangeboden over ‘hoe solliciteren’ en bezoekers kunnen hun CV meebrengen en laten screenen bij een VDAB sollicitatiecoach. De Jobbeurs Deinze is gratis en heeft plaats in de Rekkelinge, Désire Delcroixstraat 1 in Deinze van 14.30 u tot 20 u. Er zijn 30 bedrijven uit Deinze en de regio aanwezig die samen meer dan 100 vacatures voorstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 9 =