Up To Date 802 van 10 maart 2019

Up To Date 802 van 10 maart 2019

maart 12, 2019 0

Tim Van De Walle doctoreert, maar is ook ropeskipper bij The Handles en intussen een BV geworden, nadat hij viermaal won in Blokken op één.

Singer-songwriter Andy Sergeant, met Deinse roots, stelde nieuwe akoestische single voor, “Taking Control “, een remake van zijn debuutsingle. Andy start met “The Originals –Tours”. Het is 5 jaar geleden dat Andy Sergeant (31) zijn debuutsingle ‘Taking Control’ op de wereld losliet. Ondertussen is er al heel wat gebeurd en heeft hij over heel Vlaanderen en ook in Nederland mogen optreden. Onlangs bracht hij nog een muzikale ode aan collega songwriter Max Martin. Hij neemt nu even de tijd om terug te keren naar het begin met een herwerkte versie van zijn eerste single. “Ik maakte er een akoestische en meer volwassen versie van. Taking Control is een heerlijk nummer om live te brengen met de band, maar ook op akoestische optredens, waar ik zelf achter de piano kruip, wou ik het nummer op een toffe manier kunnen brengen.” Daarom werd het nummer nu een krachtige ballad, met enkel een piano en stem. En samen met die single kondigt Andy Sergeant ook de aftrap aan van zijn akoestische tour ‘The Originals’ door Vlaanderen en Nederland. Tijdens deze optredens brengt hij voornamelijk eigen werk dat, net als “Taking Control”, in een singer-songwriter jasje werd gestoken. De eerste concerten zijn reeds bekend gemaakt, met data in onder andere Aalst, Genk en Eindhoven.

Kathleen Gevaert, Tine Soenen en Greta Decock over “De Nacht van SK Deinze” en de volgende thuiswedstrijd op 16 maart. De nacht van SK Deinze vindt plaats op zaterdag 23 maart ten voordele van UZ Gent palliatieve zorg en kankercentrum. Het wordt een schitterende avond met een all-inclusive diner, met champagne als aperitief en vergezeld van hapjes. Tijdens het diner zijn er aangepaste wijnen gekozen door voorzitter Denijs Van De Weghe. Prijs voor dit alles is €125. Er is ook een optreden van AB Nono voorzien en een afterparty met dj. Kaarten zijn te verkrijgen bij Secretariaat KMSK Deinze – ‘T Pompierke – Coiffure Au Belle Monde en Bar & Zo of het organiserend comité: Kathleen Gevaert: kathleen.gevaert@gmail.com, Greta Decock: greta@gramat.be en Tine Soenen: tine.kapsalon@icloud.com. Of via overschrijving op BE 26 0688 9515 502. Er zijn ook steunkaarten van €5 voor het vermelde goede doel.

Davidsfonds Kruishoutem, Hervé Claeys, kwam langs ter promotie van de tentoonstelling op 17/10 in Mudel: “Schilderijen tentoonstelling”, in samenwerking met Davidsfonds Deinze – ICP-studio

De tweede editie van ZotWijs op 17 maart van 10 tot 18 u in de Brielpoort. Delphine (Zuskus), Melissa (KDkes) en Lieselot (CreaLief) zorgen ervoor dat je gezellig kan gaan shoppen en smullen in de Brielpoort en ondertussen de kinderen laten genieten van het event ‘ZotWijs’, een hippe markt met wijze dingen voor zotte kids en grote mensen. Dit jaar ondersteunt Deinze Winkelstad dit ZotWijs initiatief. Na de succesvolle eerste editie slaan de drie zotte dames, Delphine van Zuskus – Melissa van KDkes en Lieselot van CreaLief, opnieuw de handen in elkaar. Zij organiseren, samen met lokale handelaars, een beurs met leuke winkeltjes, eethoeken en workshops voor hippe dames en heren. Dit wordt gecombineerd met leuke activiteiten voor kinderen. Editie twee = twee leuke hoeken voor de workshops! Voor de workshops in de zotte en wijze hoek vragen ze € 1 per deelname en dat gaat integraal naar het goede doel De JoJo, een Deinse jeugdbeweging voor jongeren met een verstandelijke beperking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + vijftien =