Up To Date 803 van 17 maart 2019

Up To Date 803 van 17 maart 2019

maart 21, 2019 0

Stefaan Lambert vertegenwoordigde Het Vyncktse Tejater, dat “Tom, Rick en Patrick” brengt op de planken in Vinkt. Tom en Linda willen een baby adopteren. Ze lijken de geschikte ouders en hun huis is kindvriendelijk ingericht. De broers van Tom, Rick en Patrick, willen meehelpen om hun neefje of nichtje een zo goed mogelijke thuis te geven. Maar is dat wel een goed idee? Mevrouw Potter van het adoptiebureau komt een kijkje nemen… Ook de wijkagent komt op bezoek…En wat met de Kosovaarse immigranten?
Al deze vragen leiden tot heel wat hilarische situaties. Speeldata: Vrijdag 12 en 19 april om 20 uur; Zaterdag 13 en 20 april om 20 u;
Zondag 21 april om 19 uur. Telkens in de turnzaal van de basisschool in de Heerdweg in Vinkt. Deze klucht is van de hand van Ray en Michael Cooney. De vertaling is van John Vermeulen en de regie is in handen van Fernand Neerman. De spelers: Martens Wim, Vandycke Ann, Balcaen Thierry, Van Rysseghem Kristof, Van Oost Sabine, Van Hulle Indra, Van Hee Peter, Picavet Thomas, Callens Christophe. Kaarten te bekomen bij Spar Express Vinkt in de Aarseleweg 35 of via dirk.vdvoorde@telenet.be en 09/386.38.19.

Roger Marlier, oud-Tequila medewerker maar vooral bestuurslid van Nokere Koerse en daar weet hij alles van.

Peter belde met Claudia De Meulemeester over de Brexit. Ex-medewerker Claudia liet haar licht schijnen over de situatie metde Brexit aldaar.

Zanger Marino Castello is de zoon van wijlen Roger Parmentier, een artiest die meer dan 30 jaar op de planken stond. Een man die vooral bekend stond als orkestleider van één van de beste orkesten van Oost- en West Vlaanderen. Roger stierf in 1976 na een tragisch ongeval, Marino was toen bijna 4 jaar. Toen Marino op zijn 16e verjaardag bij het graf van zijn vader stond deed hij een belofte die zijn verder leven zou beïnvloeden: verder doen waar zijn vader gestopt was. Het bleek later niet zo gemakkelijk te zijn om die belofte uit te voeren. Marino volgde daarom een Weense klassieke zangstudie en kwam voorzichtig op gang. Eddy Wally die destijds een boezemvriend was van zijn vader nam Marino onder zijn hoede en zo trad Marino Castello meer dan 5 jaar steevast op in het toenmalige “Paris Las Vegas” te Ertvelde waar hij het podium leerde kennen. Na die 5 jaar wou Marino Castello zijn grenzen wat verleggen en zong hij net als zijn vader in een bal- en coverband waardoor hij veel verschillende genres onder de knie kreeg. Nu voelt Marino zich klaar voor het grote werk en kan hij zijn belofte echt waar maken met zijn nieuwe single “Geef ons nog een glas”. Marino Castello staat in Vlaanderen reeds gekend als geboren artiest, maar in Aalter en omstreken kent men hem vooral als een volksmens. Iemand die graag als “gewone mens” bij de mensen is en kan genieten van een gezellig terrasje, eens lekker uitgaan en graag de tijd neemt voor een gezellige babbel met jan en alleman. Met deze kennis maakte zijn producer “Peter Keereman” een nieuw lied voor Marino. Een knallende meezinger die op elk feest en elke kroeg zijn plaats verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − negentien =