Up To Date 795 van 20 januari 2019

Up To Date 795 van 20 januari 2019

januari 21, 2019 0

Peter: ‘Hierbij leuke herinneringen van Up To Date aflevering 795 met Ilse De Rauw, Wim De Meester, Ed Standaert, Boma en de leuke knuffelhonden van Bussie, En ik vergeet ook niet trouwe gast Patrick Lataire van CRTC te vermelden!’

 

Ilse De Rauw, werkte tot voor kort nog voor de Stad Deinze maar koos voor een totaal nieuwe uitdaging.  Ondanks deze mooie en vaste job nam ze ervan afscheid om een totaal andere weg in te slaan. Af en toe zien we haar opduiken in een commercial op TV en onlangs zelfs in “Thuis” op één. Een Deinse die geen uitdaging uit de weg gaat: theater, film, televisie en reclame met een passie voor creatief, gedreven, authentiek, intens en energiek acteren voor de camera en op de planken.

Marijn Devalck, acteur, zanger en politicus, had het over de vierde FC De Kampioenen-film, over “Adam en Eva” en de nieuwe legislatuur waarin hij als politicus een vooraanstaande rol wil blijven spelen in Brakel. Marijn Devalck speelt binnenkort de hoofdrol in de film ‘Adam en Eva’. De ‘F.C. De Kampioenen’-acteur zal er te zien zijn aan de zijde van Bob De Moor. De opnames van de film staan gepland voor april. Het project staat onder de leiding van Nicolaas Rahoens. Marijn Devalck, die voor eeuwig en altijd Boma uit ‘F.C. De Kampioenen’ zal zijn, speelt er de rol van een kasteelheer in de Vlaamse Ardennen. In maart kruipt de acteur trouwens terug in de rol van Boma voor de opnames van de nieuwe ‘F.C. De Kampioenen’-film.

Deinzenaar Wim De Meester heeft met “Bluesman” zijn derde plaat uitgebracht, twee jaar na ‘Haar wereld’. Dit keer gaat het echt over ‘muziek’, zijn leven. Hij brengt hulde aan artiesten zoals Johnny Cash, Robert Johnson en Lou Reed, een mix van blues, country en folk, maar in een hedendaags jasje. Alle teksten zijn opnieuw Nederlandstalig. De plaat werd opgenomen bij Teun De Voeght in Studio Hooverville in Gent en Wim kreeg deze keer hulp van enkele gastmuzikanten, waaronder Teun zelf. “Bluesman” brengt hij uit in eigen beheer en je kan de plaat enkel vinden op Spotify en Bandcamp. Meer info via https://vi.be/wimdemeester.

Ed & Vanessa Standaert wijken na twee edities van FIKA in Deinze nu uit naar Kruisem, Het FIKA Winterfestival is toe aan zijn derde editie en ditmaal op een nieuwe en exclusieve setting, FIKA “Indian Winter Edition” zal opnieuw zorgen voor Winterse Magie in een exclusief kader: Giant Dome – Indoor Event – Exclusive Indian Winter setting – Dance Festival – Perfect Mix of talented Dj’s – Magical Experience – House winter vibes – Selected food & drinks – Free Winter gadgets – Limited availability, Welcome to the world of Indian Winter… Welcome to FIKA… where dreams create magic!

De uitzending wordt, zoals steeds, herhaald op maandagavond 21 januari tussen 19 en 21 u. Afstemmen op FM 106,2 voor de regio Deinze en FM 107,8 voor de regio Aalter of via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + zestien =