Up To Date 789 van 9 december 2018

Up To Date 789 van 9 december 2018

december 10, 2018 0

 

Bart Moerman en Roeland Vervenne van vzw Warm Ooike over BEDNET BENEFIET te Ooike. Op vrijdag 14 december vanaf 17 uur organiseert Bart Moerman samen met enkele vrienden een Benefiet t.v.v. BEDNET en dit i.s.m. De Warmste week, Duroc D’Olives, Moat bier en Ballonvaarten Madou. Dit alles vindt plaats in Ooike in zaal de Amandel (zaal verbonden aan de school), Ooikeplein 17 te Wortegem-Petegem van 17 u tot middernacht. Je kan er je kerstfoto maken in een uniek decor. De kinderen kunnen er spelen op het speciaal springkasteel en men er genieten van heerlijke hapjes van Duroc D’Olives. Je kan er ook een spelletje bierpong spelen met je MOATen.

Charlien Boone van Windsurfing Deinze en Ingrid Sys van vzw Children at Risk over Sup voor Life op 22/12 in hartje Gent.
De windsurfingclub van Deinze supt for life, dat is zich met een plank op het water voortbewegen. Zij doen dit voor Children at risk. Er is een recreatieve suptocht van 7 km, waarvoor geen ervaring vereist is, of een suprace van 10 km.

Martin Wallaert en Bianca Declercq over de 8e editie van de eindejaartentoonstelling, met een voorstelling van zijn nieuwe houtskooltekeningen en olieverfschilderijen, telkens vanaf donderdag t.e.m. zondag tussen 14 u en 18 u in zijn atelier ‘t Biechtstoeleke. Tijdens de maand december wordt de autovrije Karperstraat ondergedompeld in een kunst- en kerstsfeer. Hiervoor werd een samenwerking opgezet tussen het atelier van kunstenaar Martin Wallaert, restaurant De Karper en Koffiehuis Het Verschrikkelijke Zoete Leven waar er ook werken van Martin Wallaert te zien zijn tijdens de openingsuren. De kleine huisjes in de Karperstraat verlichten de straat vanuit hun ramen met de typische lampen van Vergeten Verlichting. Een feeërieke sfeer die de hele buurt verbindt.

Restaurant Bastide 71 goes Scala! Kristof Baertsoen van vzw Miracle en Jo Taveirne van Bastide71 gaven meer uitleg. Ter gelegenheid van het concert Scala – Meisjesnamen op zaterdag 20 april in Deinze komt chef-kok Jo Taveirne van Restaurant Bastide 71 op vraag van Miracle vzw naar de Brielpoort om er de catering te verzorgen van het VIP-arrangement. Miracle vzw voorziet voor dit concert 2 verschillende VIP-arrangementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − vier =