Up To Date 790 van 16 december 2018

Up To Date 790 van 16 december 2018

december 18, 2018 0

FoodBart organiseert samen met Sara Vancauwenberghe de “Warmste bar’t” ten voordele van het Fonds Jan Filliers. Drie zondagen, 9, 16 en 23 december ’18 zijn aperoconcerten in Foodbart in de Kortrijkstraat in Deinze. Francis De Witte van Op ‘tGemakske en Sara Van Cauwenberghe waren daarvoor te gast bij Peter en Roland.

Twee van de drie genomineerden van de JCI Award Oost-Vlaamse Ondernemer waren in de studio: Maarten Verschuere van CLEVER en Ilse Lefebvre van CONESSENCE, samen met commissiedirecteur Glenda De Bodt en Delphine Desmet van de Deinse afdeling. Naar jaarlijkse gewoonte wordt op donderdag 14 maart 2019 de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer uitgereikt aan de meest beloftevolle jonge ondernemer uit Oost-Vlaanderen. Met deze award wil JCI jong ondernemerschap in onze provincie in de kijker zetten. Hij of zij gaat vervolgens door naar de overkoepelende finale van de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar op 6 juni 2019.

Marianne Braet kwam nog eens langs met het verhaal van “Wouter Berlaen en Tine Embrechts in Gottem-Kerk” pp zaterdag 22 december in de “St.-Canarus-Kerk” van Gottem. Niemand minder dan Wouter Berlaen van Zulte, daarbij bijgestaan door Tine Embrechts, brengt er een memorabele voorstelling van zijn nieuwste plaat, geen CD maar een ouderwetse vinylschijf.: “Kort & krachtig”, een pretentieloze en originele dialectpopschijf. “Oltijd blijv’n goan”, Wouter. Voor het concert wordt er in de Vlasschuur een VIP-diner ingericht. Met chef Carl Nulens aan de stoof, Tanneke Gin als apero, wijnen van wijnboer Lieven Deroose, en Maeght van Gottem-bier van Dr Canarus. Een en ander is een organisatie van het St.-Elooicomité van Gottem en Tanneke Gin.

Jonathan Van Helleputte organiseert dit jaar ook weer zijn Nuit de Sylvestre op 31 december in de vip-ruimte van SK Deinze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + twee =