Up To Date 788 van 2 december 2018

Up To Date 788 van 2 december 2018

december 3, 2018 0

Wout Vermaercke (20) uit Deinze en Robin Vercaemer (21) uit Machelen, twee laatstejaarsstudenten richting Event-Projectmanagement van de Artevelde Hogeschool in Gent, openden vrijdagavond hun tiendaagse pop-up bar Ice’kimo in een winters decor. In de studio van Radio Tequila was het gelukkig iets warmer.

Jana Desmet van DVC Heilig Hart in Bachte-Maria-Leerne kwam hun heel speciale kerstmarkt voorstellen. ‘Winterleie’ op zaterdag 15 december op de parking van DVC Heilig Hart ten voordele van leefgroepen met kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking.

Peter Lambert vond een nieuwe formule uit voor een poëzieavond met Driekoningen in de Scheven Schuur in Machelen: een poëziecafé met ‘poëzie à la carte’. Peter brengt een persoonlijke selectie van poëzie die hem nauw aan het hart ligt en hij vertelt ook waarom. Maar hij rekent ook op het publiek. Je kan jouw eigen favoriete gedicht laten opnemen in het programma, op voorwaarde dat je het op voorhand bezorgt..

Heruitzending op maandagavond 3 december tussen 19 en 21 u via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of gewoon via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 5 =