Up To Date 1075

Up To Date 1075

juli 8, 2024 0

Ook op deze eerste zondag van de grote vakantie waren Christian, Peter en Eva present om enkele studiogasten te ontvangen.

Christian Lapine beet de spits af en ging uitgebreid in gesprek met Lieven Debrauwer, 55 jaar en afkomstig uit Roeselare. Hij is vooral bekend als Vlaams regisseur. Na een fotografieopleiding aan het VISO in Mariakerke maakte hij als amateur en filmschoolstudent (Narafi) kortfilms en deed het camerawerk van de tv-serie ‘Duupje’. Zijn eerste professionele kortfilm ‘Leonie’ maakte hij met Dora van der Groen, die ook meespeelde in zijn langspeelfilm ‘Pauline en Paulette’. Deze film won de juryprijs in de selectie van het 50ste filmfestival van Cannes (1997). In 2002 ontving Debrauwer de Louis Paul Boonprijs.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Lard Vanobbergen maakte ons wegwijs binnen UNIZO en meer bepaald over hun website www.deondernemersstem.be . Dat is een kanaal dat UNIZO zal gebruiken om hun leden vragen te laten insturen voor het politiek debat op 10 oktober in het Leietheater dat wordt georganiseerd door Radio Tequila, in samenwerking met UNIZO Deinze. Dit kanaal wordt nu al gebruikt voor andere zaken en ook dat werd toegelicht.

Eva kreeg burgemeester van Deinze Jan Vermeulen aan de studiotafel en mocht hem vragen stellen over het reilen en zeilen in Deinze. Kwamen aan bod: Hup-Hub in de Tolpoortstraat 84-86, wat met de toekomst van de bib, hoe zit het met de werken op het Stationsplein en het Emiel Clausjaar, wat staat nog op de planning en wanneer is de AVS Balloonmeeting? Het ging kort nog over Vlaanderen Feest, want dezelfde avond trad Raymond Van Het Groenwoud op in de Brielpoort, met Wouter Berlaen in het voorprogramma.

Je kan het programma telkens vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de knop “Tequila gemist” boven in het menu van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live, die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =