Up To Date 1054

Up To Date 1054

februari 12, 2024 0

Terwijl men zich op Leiepoort Campus Sint-Vincentius klaar maakte om 300 Valentijnwandelaars een aangename namiddag te bezorgen, ontvingen Peter en Guido een aantal interessante gasten in de studio van Radio Tequila.

Valerie Lehouck van VZW Vermaakbaar, Sade De Lange en Floor Lammertijn, beiden leerlingen van het derde middelbaar van St.-Theresia kwamen het Repair-café voorstellen, dat door hun klas wordt georganiseerd. op 24.02 en 25.05 van 10u. tot 13u.

Stefaan ‘Stefano’ Vandekerkhove uit Harelbeke bracht op zijn 77ste de gloednieuwe single uit ‘Memories of Summer’ uit. Muzikaal begon hij in 1963 als zanger in de band The Boemerangs die zo’n 10 jaar in de Vlaamse en Franse zalen hebben opgetreden en vele voorprogramma’s hebben gedaan zoals bijvoorbeeld ADAMO, ENRICO MACIAS, ANDRE BRASSEUR of WILL TURA. In die tijd brachten ze een 5-tal singles uit op vinyl en één LP. Daarna werd Stefaan medewerker van KLO RADIO te Kuurne en later zelfs voorzitter. Daar was hij getuige van de opstart van vele Vlaamse artiesten, zoals HELMUT LOTTI, CHRISTOFF & LINDSAY, LUC STEENO, enz.. te veel om op te noemen. Veel Vlaamse artiesten zijn hem nu nog dankbaar voor de steun die ze van de radio kregen. Het mooiste van de radio was echter de viering van 10 jaar KLO RADIO met optredens in 1992 van WILL TURA,ROB DE NIJS ,WILLY SOMMERS en CLOUSEAU. Na zijn periode bij KLO RADIO, werd hij medewerker van FAMILYRADIO , als medeverantwoordelijke voor de festiviteiten van de radio, wat trouwens nog altijd het geval is.

In 2019, nam Stefano een nieuwe wending, door zijn vertolking van nummers van Adamo, die je kan vinden op Youtube en Facebook. Tot op heden treedt Stefano nog geregeld op met dit repertoire. In November 2023, was dan eindelijk de tijd aangebroken om een nieuwe single uit te brengen “MEMORIES OF SUMMER”, een nummer uit 1978, werd in een nieuw kleedje gestoken door producer Bandit.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Nog meer muziek in Up To Date met Ann Vanderplaetsen uit Lievegem. Zij bracht een nieuwe CD uit met als titel ‘La vie en rose, la vie en bleu’. Ze kreeg een toffe review op Musiczine. Enkele jaren geleden was ze al eens te gast bij Tequila. Eind vorig jaar bracht ze een nieuwe CD uit die je ook kan beluisteren op Spotify.

Met Valentijn om de hoek wil relatie-experte Kathleen Callewaert uit Kortrijk de luisteraars een voorproefje geven van de opwindende wereld van dating in 2024! Ze onthult graag de vier meest opmerkelijke datingtrends van dit jaar. Sinds corona is de manier waarop mensen daten sterk veranderd. Als expert in het verbinden van mensen en het begeleiden van singles naar hun ideale liefdespartner, is Kathleen ervan overtuigd dat haar tips waardevol zullen zijn voor onze luisteraars. Deze coronapandemie ruilen mensen steeds vaker de traditionele datingapps in voor real life ontmoetingen. Bij deze fysieke ontmoetingen proberen mensen ook nieuwe vormen van dating uit. Deze relatie-expert van Soulmate4life neemt enkele van de datingtrends van 2024 Ze draaien voornamelijk rond mentale gezondheid, welzijn en het uitproberen van nieuwe dingen. Contact: +32 495 21 29 26 – kathleen@soulmate4life.be

Je kan het programma telkens vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de knop “Tequila Gemist” boven in het menu van de homepage van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + vijftien =