Up To Date 1042

Up To Date 1042

november 6, 2023 0

 

Kurt Vereecke van Frozen Rain kwam zijn nieuw album voorstellen. Frozen Rain is een internationale band met leden uit België, Zweden en Duitsland. Het is immers met bijzonder veel genoegen dat zij de release van het nieuwe Frozen Rain album ‘One Mile From Heartsville’ aankondigen. De cd kwam halfweg oktober uit in Japan, gevolgd door een Europese release op 30 oktober. Er is de huidige single ‘One Mile From Heartsville’ maar zeker ook het bijzonder radiovriendelijke ‘More than a friend’. http://tiny.cc/FR_OMFH_PRkit

Schepen van Deinze Filip Vervaeke kwam ons meer vertellen over een infoavond te Landegem over alcoholmisbruik en bracht daarvoor José en Gilbert mee. De organisatie ligt in handen van lokale AA-groepen. Één ervan bestaat binnenkort 50 jaar. Op vrijdag 10 november komen verschillende plaatselijke AA-leden en hun familieleden, maar ook het gemeentebestuur en hulpverleners, getuigen over wat de invloed van alcohol is en kan zijn. M.a.w. het is een infoavond over problemen met alcoholgebruik. Dit gaat de week van het Alcoholisme vooraf. De organisatie ligt in handen van de lokale AA-groepen Omar 2 uit Afsnee en Eurekaa Deinze in samenwerking met de stad Deinze en Drugpunt.

Omar 2 uit Afsnee bestaat binnenkort 50 jaar. Dit jubileum wilden ze niet zomaar laten voorbijgaan. Het kwam daarom tot een samenwerking met Eurekaa Deinze. Belangrijkste doel is mensen laten weten waarvoor AA staat en aan zoveel mogelijk mensen communiceren dat ze er zijn, in de hoop zo de drempel tot hulp zoeken te verlagen. De infoavond vindt plaats op vrijdag 10 oktober om 20 uur in zaal De Klaproos in Landegem. Daarnaast heeft Eurekaa Deinze wekelijkse vergaderingen telkens op vrijdag om 20 uur in de cafetaria van woonzorgcentrum Sint-Fransiscus in de Heerdweg in Vinkt. In Afsnee kan je elke vrijdag om 19.30 uur terecht bij Omar 2 in OC ’t Oud Schoolke in Afsneedorp. Binnenspringen is altijd mogelijk. Wie contact wil opnemen met de lokale AA-groepen, kan dat via eureka.aadeinze@gmail.com of omar2.aaafsnee@gmail.com.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

De dames WTC Nevele, Cyclista, een vrouwelijke wielerclub, schonken een aanzienlijk bedrag aan Kom op tegen Kanker. Dat werd verzameld op de culinaire markt Hapje Tapje in Nevele. Met de verkoop van Cyclista wraps en extra steun en giften haalden ze 2.710 euro op. Dit was hun tweede actie. Binnen hun vereniging kregen ze al met kampen met die verschrikkelijke ziekte. Hen motiveren om Kom op tegen Kanker te steunen was niet moeilijk! WTC Nevele, de Schipdonkfietsers, bestaan al 50 jaar. de damesgroep Cyclista daarentegen werd pas 7 jaar geleden opgericht. In totaal telt de vereniging 124 leden maar daar zijn 20 dames bij. Er wordt gefietst van half februari tot half oktober, minstens éénmaal per week. De startplaats is telkens de sporthal Oostbroek in Nevele. Wie ook geïnteresseerd is om aan te sluiten bij deze wielervereniging kan alle info vinden via www.wtcnevele.be.
Het Wereldkampioen Thaiboks werd zaterdagavond 14 oktober beslecht in het Gentse Kuipke. Winnaar werd Gianny Deleu uit Gent. Vandaag zit hij aan tafel in UP TO DATE!

Zaterdagavond 14 oktober werd het wereldkampioenschap Thaiboks beslecht in het Gentse Kuipke. Gentenaar Gianny De Leu (21) werd de winnaar. Hij was de vierde gast van het programma.

Je kan het programma telkens vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de groene knop “Tequila Gemist” boven in het menu van de homepage van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + vijftien =