Up To Date 1039

Up To Date 1039

oktober 16, 2023 0

Peter De Kemel brengt met DK Entertainment de komedie “Een scheef huishouden” in Volkshuis De Pulle in Deinze. Hij bracht regisseur Steffie Ramont mee naar de studio.  Robert en Céline zitten niet goed meer in hun vel. Inhoud: Céline verwijt Robert dat hij zijn bedrijf niet in de hand heeft en Robert verwijt Céline hetzelfde op het vlak van het huishouden. Ze dagen elkaar uit om te wisselen van job. Céline gaat als een frisse onderneemster aan de slag in het bedrijf van Robert en brengt met haar nieuwe ideeën meteen de poppen aan het dansen. Robert ontdekt op zijn beurt dat er heel wat meer komt bij kijken bij het huishouden. Hij moet er namelijk twee bemoeizuchtige buurvrouwen, zijn zus met huwelijksperikelen en zijn ontslagen secretaresse, tevreden houden. Wanneer alles al hectisch genoeg lijkt te zijn, komt de dochter van Robert en Céline thuis van een Sabbatjaar naar Schotland met twee grote verrassingen die Robert en Céline helemaal van de wijs brengen. Deze nieuwe feelgood komedie zit verweven met fijne humor, vrolijke personages, verassende wendingen en belooft dé komedie van het najaar te worden.

Acteurs: Peter De Kemel, Ethel Verthé, Kathleen De Pestel, Famke Bogaert, Gunther Naessens, Sophie Van Aelst, Gianni Verdegem, Shari Blondeel, Damienne Maes en Steffie Ramont.

Wanneer? Zaterdag 28 okt. Om 20u. , zondag 29 okt. Om 15u. , woensdag 1 nov. Om 15u. , zaterdag 4 nov. om 20u. , zondag 5 november om 15u. , vrijdag 10 november om 20u. en zaterdag 11 november om 20u. Tickets €12 – kids t/m 12j €10. Volkshuis De Pulle, Tolpoortstraat 114 Deinze. Tickets en info www.peterdekemel.com of 0474/27 94 21

Er valt de komende weken heel wat te beleven in de Farmfabriek in Deinze. Daar kwam Greg Moulin ons alles over vertellen. De Farmfabriek heeft een mooi druk programma van evenementen die ze graag in de kijker zetten:
-donderdag 19 okt: eerste gezelschapsspellenavond o.l.v. hun “masters of the Games” Kevin; vanaf 20uur.
-zondag 22 okt: Closet Sale georganiseerd door Cindy Christis. Van 11u. tot 17u.
-zaterdag 28 okt: Farm Café Quiz om 20uur.
-zondag 29 okt: Zilte zondag, oesters met prosecco en wijn om 11uur.
-zaterdag 4 nov: bierproeverij in het café
-zondag 5 nov: brunch met Happetijt van 10.30uur tot 13.30 uur (reserveren verplicht)
-zaterdag 18 en zondag 19 nov: Open Atelier Weekend met alle atelierhouders. Waaronder een resem nieuwe atelierhouders. De 19de november, de tweede dag van het Open Atelier Weekend, is het eveneens Vlaamse Dag van de Ambachten waar enkele van hun ateliers aan deelnemen. En vanaf 16u. is er ook nog een wijnproeverij georganiseerd door Hannelore van Hola Vinos. Dit om hun Open Atelier weekend af te sluiten.
-zaterdag 25 nov: Farm Café Quiz om 20uur.
-zondag 26 nov: Zilte zondag, oesters met prosecco en wijn om 11uur.

11:00 De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Theatergroep Vooruit Deinze brengt eind deze maand en begin volgende maand een nieuwe productie. Hilde Claeys is de schrijver en regisseur van “W MTN NS PRTN” en zij bracht acteur Kurt De Schepper mee naar de studio. ‘We moeten eens praten’, klinkt vaker onheilspellend dan uitnodigend. En dat is die avond in café/taverne DE POST niet anders als na jarenlange stilte twee gebrouilleerde zussen, een koppel oud-geliefden en twee gewezen toneelvrienden de banden opnieuw willen aanhalen. Gewichtige en onbenullige gesprekken aan de verschillende tafels wisselen elkaar af. Maar naarmate de avond vordert, wordt het duidelijk dat het gekende huis van vertrouwen minder traditioneel is dan de menukaart laat vermoeden. Beschouw het als een soort ‘tranche de vie’, dat zich afspeelt op één van die magische, quasi uitgestorven plekken, waar bijna iedereen elkaar nog kent. Maar die avond hangt er iets vreemds in de lucht en wordt het nèt dat schelletje méér. Een ongevraagd, pittig extraatje.

Acteurs: Franky Bakeland; Kris Bakeland; Margot Debisschop; Henk De Graeve; Marie De Graeve; Kurt De Schepper; Daphné De Volder; Thalita Irmer; Jan Meysman; Christophe Minne; Nils Roelandt; Veerle Schoors; Eline Tijtgat; Jesse Van Gompel; . De algemene leiding is in handen van Sofie Caluwé en Hilde Schoors. Kevin Van Gompel.

De voorstellingen vinden plaats op 27 & 28 oktober om 20 uur; 3 & 4 en 10 & 11 november telkens om 20 uur. Tickets kosten €12 en -25j en +65j €10.

Geert Cnudde en co introduceren hun band Stay Tuned– Ze namen ook heel speciaal voor deze uitzending het nummer “Stand by me” live op. Didier, Frank, Hans, Pepijn, Geert en Isabel kwamen enthousiast uitleg geven bij Peter en Guido.

Je kan het programma telkens vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de groene knop “Tequila Gemist” boven in het menu van de homepage van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =