Feest op Tequila met de eindejaarprogrammatie

Feest op Tequila met de eindejaarprogrammatie

december 23, 2021 Algemeen nieuws 0

Het is een traditie op Radio Tequila dat de medewerkers hun luisteraars in de laatste week van het jaar nog eens extra in de watten leggen.

Kerstavond begint bij ons al in de namiddag met “De (kerst)kalkoenshow”, met als kalkoenen van dienst Jonathan en Lex, van 15 tot 20 u.  Zij draaien een plezante lijst bij de voorbereiding van het kerstdiner en de apéro. Henny speelt vervolgens, met fijne kerstmuziek, live kerstman tot middernacht in zijn Kerstspecial.

Op kerstdag zelf kan je ontwaken met “Van bij ons”, het wekelijkse programma met Vlaamse en Nederlandse muziek van 8 tot 10 u. Marc brengt een extra knipoog naar kerst.

Hendrik, Frank, Henny en Rik schotelen jullie vervolgens de Cosy Lijst voor. Dat betekent tot 18 u zes uren leuke muziek voor bij een gezellige kerstdag. Jonathan sluit de feestdag af met zijn “Weekend Jona” tot 22 u.

Tweede kerst is dit jaar een zondag. De gewone zondagmorgenprogrammatie gaat door met “Goal!” en “Up To Date”. Maar dan krijgen jullie, van 12 tot 19 u, nog een laat kerstcadeau met de Top 100 van de Lage Landen. Jonathan, Jakob, Rik en Michaël spelen voor gastheer.

Van dinsdag 27 december tot vrijdag 31 december doet Jonathan, dagelijks tussen 13 u en 16 u, een greep uit de beste Top 1000 platen. Op Oudejaarsavond breit Frank Van Geel daar nog een verlengstuk aan tot 20 u, met een Top 10 in het laatste uur.

Om 20 u gaat de Oudejaarsspecial van start, waarbij Erik jullie tot middernacht begeleidt met fijne oudejaars- en feestmuziek.

Na middernacht op 1 januari komt het pas goed op gang met “Het nieuwe jaar in”, 4 uren feesthits met Hendrik Anders en Jo Van Langeveld.

Vroeg op nieuwjaarsdag staat Marc al weer paraat met “Van bij ons” van 8 tot 10 u, met heel wat Nederlandstalige nummer 1-hits.

De eerste van januari is trouwens “De nummer 1-dag”. De grootste hits volgen elkaar op de voet van 10 u tot 18 u, met Hendrik, Frank, Henny en Rik. Allemaal nr 1 hits de hele dag.

Afstemmen dus op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 5 =