Vooruitblik op Up To Date 947

Vooruitblik op Up To Date 947

december 25, 2021 Up To Date 1

Op tweede kerstdag is er aflevering 947 van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Peter en Judith ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt zoals steeds voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: “Knaldrang”.  Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of volg online via de link op de homepage van www.radiotequila.be of via de Facebookpagina.

Het wordt een goed bezette tweede kerst op Radio Tequila. Na deze Up To Date volgt immers, van 12 tot 19 u, nog een laat kerstcadeau met de Top 100 van de Lage Landen. Jonathan, Jakob, Henny en Michaël spelen voor gastheer.

Johan Jaspaert en Willy Nachtergaele van De Heemkundige Kring Zulte komen hun 28ste jaarboek voorstellen. Voor het publiek hebben zij een voorstelling gepland op dinsdagavond 28 december in de Gaston Martenszaal in Zulte.

De legislatuur is straks halverwege en dat betekent een kleine stoelendans in het Zultse schepencollege. Francky De Coster en Tony Boeckaert zetelen vanaf januari in het schepencollege. Beiden zijn te gast, samen met burgemeester Simon Lagrange, in de studio van Radio Tequila.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Geen idee wat te doen tijdens de verlengde kerstvakantie? De stad Deinze voorziet, in samenwerking met Teamadventure, een heus Kerstavontuur met niet minder dan zeventien wandelzoektochten! De tochten starten centraal in elk van de zeventien Deinse deelgemeenten. Je kan ze tussen zaterdag 18 december en zondag 9 januari gratis afstappen op een eigen gekozen tijdstip.

Frederik Brand van Little Cheese Farm uit Lotenhulle kaapte maar liefst 3 SuperGold medailles weg op de prestigieuze Cheese Awards in Oviodo. Alle kazen van Little Cheese Farm vertolken zich bovendien in stripfiguren. Samen met tekenaar Pavano ontwikkelden ze personages voor alle kazen van Little Cheese Farm.

Wim Bruggeman bracht in de zomer van dit jaar een eigen Gin uit, de Meander Gin om Deurle in de verf te zetten. De nieuwe gin geeft weer hoe Deurle zou smaken indien je haar belangrijkste ingrediënten zou destilleren.

 

 

Één antwoord

  1. Jo Vermeulen schreef:

    Zeer mooie recenties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 14 =