Een eclectische Rode Avond met Tim Gyselbrecht

Een eclectische Rode Avond met Tim Gyselbrecht

december 22, 2021 De Rode Avond 0

Op donderdagavond 23 december stapt Steven om 20 u de studio in met Tim Gyselbrecht voor een uurtje Rode Avond. Wie Tim Gyselbrecht is, dat kan hij je het beste zelf vertellen:

Mijn naam is Tim en ik schrijf heel graag tekstjes over mezelf… Hansbekenaar van geboorte, en na twintig jaar van Gent geproefd te hebben nu teruggekeerd naar mijn dorp. In ’t dagelijks leven sta ik voor de klas in een leefschool. Eigenlijk ben ik fotograaf van opleiding. Ik pruts graag in mijn moestuin en wil iets met hout gaan doen. Daarnaast bak ik graag zuurdesembrood. Ik doe dus eigenlijk een beetje van alles.

Zo speel ik ook muziek. Momenteel is dat vooral samen met Kristof Van Heeschvelde in LAAG, een Nederlandstalig akoestisch project. We brengen eenvoudige liedjes met een aparte, soms grappige soms scherpe, kijk op de dingen van vandaag. Muziek is iets wat moet voor mij. ’t Is alomtegenwoordig in mijn leven. Ik kan nergens zijn of ik hoor er wel een soundtrack bij.

Ook voor De Rode Avond zocht ik naar liedjes die voor mij iets meer betekenen dan ” ’t is schoon of ik vind het tof”. Het moet iets in beweging kunnen zetten, er moet iets over te vertellen zijn. Je moet er keer op keer opnieuw naar kunnen luisteren, echt luisteren, en er telkens weer denken: “miljaarde, zo goed!”.

Het belooft dus alweer een eclectische muzikale Rode Avond te worden.

De Rode Kerstballenavond valt donderdag tussen 20u en 21u te beluisteren op:
–      FM 106.2 (Regio Deinze)
–      FM 107.8 (Regio Aalter)
–      www.radiotequila.be (Regio Rest van de Wereld)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 14 =