Hoofdcommissaris Marc Bockstaele en topadvocaat Walter Van Steenbrugge te gast in Zindering op Tequila

Hoofdcommissaris Marc Bockstaele en topadvocaat Walter Van Steenbrugge te gast in Zindering op Tequila

september 27, 2019 Zindering 0

De laatste aflevering van Zindering op Radio Tequila eindigt dit seizoen met een klapper. Hoofdcommissaris Gerechtelijke Politie Marc Bockstaele, auteur van een boek over ‘Liegen’, en topadvocaat Walter Van Steenbrugge zijn de centrale gasten in het talkshowprogramma ‘Zindering met Carine & Christian’ op zondag 29 september tussen 11 en 12 u.

De slotuitzending van ZINDERING staat volledig in het teken van leugens en daar hebben politie en justitie heel vaak mee te maken. ‘Zindering’ haalt twee bijzondere gasten naar de studio in de Bredestraat in Petegem.

Marc Bockstaele is hoofdcommissaris van de Gerechtelijke Politie en leidde jarenlang de afdeling Moordzaken bij de Gerechtelijke Politie in Aalst en Gent en verhoorde in die hoedanigheid heel wat daders. Hij schreef al verscheidene handboeken over verhoortechnieken. Zijn recent verschenen boek gaat over ‘Liegen0’ en is een kanjer van 400 pagina’s. In tegenstelling tot wat men vaak denkt, liegen alle mensen. Sommigen beweren zelfs dat men niet zou kunnen samenleven zonder leugens. Hoe ontdek je of kan je zien of iemand liegt en nog heel wat andere vragen, daar wil ‘Zindering’ een antwoord op.

Wie ook dagelijks geconfronteerd wordt met politie en leugens is advocaat Walter Van Steenbrugge, een nationaal en internationaal bekende strafpleiter, zowel voor slachtoffers als daders van misdrijven. Daarnaast verleent hij ook juridische bijstand aan sporters zoals bokser Junior Bauwens, wielrenner Wout Van Aert en voetballer Vadis Odjija en sportclubs als Club Brugge en Lokeren. Hij raakte bekend door een aantal spraakmakende (assisen)zaken zoals de moord op veearts Karel Van Noppen, de Kasteelmoord of seksueel misbruik in de Kerk, die veel persaandacht kregen en krijgen. Een man met uitgesproken meningen.

‘Zindering’ plaatst zondag om 11 u deze twee boeiende gasten tegenover elkaar. Marc Bockstaele en Walter Van Steenbrugge over zichzelf, hun job, hun “zuurstof” en justitie.

De rubriek ‘Positief gedacht’ van Carine sluit traditioneel en inspelend op het thema het programma af.

Afstemmen op Radio Tequila zondagvoormiddag 29 september om 11 u op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook wereldwijd luisteren via de website www.radiotequila.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − tien =