De Rode Avond met Stefanie De Weirdt

De Rode Avond met Stefanie De Weirdt

september 25, 2019 De Rode Avond 0

Donderdagavond 26 september is Wouter aan de beurt als presentator van De Rode Avond op Radio Tequila. Hij brengt als centrale gast Stefanie De Weirdt mee.

Zij stelt zich even aan u voor: “In mijn jobs als beeldend therapeute en coördinator van creatieve projecten, zet ik me graag in voor mensen die proberen hun dromen te realiseren. Ik heb een grote passie voor kunst in al haar vormen. In mijn ervaring kan muziek, beeldende kunst, theater, literatuur, film, fotografie,… ingezet worden om mensen een spiegel voor te houden. Naar mijn mening dromen en denken we in beelden. Het is dan ook erg boeiend om die beelden te leren kennen en om te zien hoe creatieve projecten kunnen leiden tot nieuwe stappen, tot nieuwe beelden…en we hebben een leven de tijd om te blijven evolueren. Met mijn muziekkeuze wil ik graag in beeld brengen wie ik ben en waar ik voor ga in het leven.”

Dat belooft!

Stem donderdag 26 september om 19 u af op Radio Tequila via FM106.2 (Deinze), FM107.8 (Aalter), of via de website www.radiotequila.be (de rest van de wereld).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 3 =