Zeventiendorpen On Air begint een nieuw seizoen

Zeventiendorpen On Air begint een nieuw seizoen

september 25, 2022 Zeventiendorpen on Air 0

Maandagvoormiddag 26 september, tussen 11 en 12 u, zijn ze weer op post: presentatrice Eva D’Haene en technieker Ronny Van De Walle. Na een welverdiend zomerreces vliegen zij er weer in.

Het thema van deze 22e aflevering is “Geestelijke gezondheidszorg”, naar aanleiding van de Tiendaagse van de geestelijke gezondheid. Eva nodigde daarvoor Charlotte De Loof uit, medewerkster van de dienst Welzijn van de stad Deinze. Ook Jasmien Pauwels, medewerkster Logo Gezond+, en Conny De Spiegelaere, schepen van Welzijn van Deinze, komen langs.

Geestelijke gezondheid is een thema dat de laatste jaren steeds meer aandacht krijgt zowel in de pers, op de werkvloer als binnen de gezinssituatie. Het is een zorg voor ieder van ons, elke dag opnieuw.

Eva probeert te weten te komen van schepen Conny De Spiegelaere hoe de stad Deinze hierop inzet, wat de 10-daagse van de geestelijke gezondheidszorg eigenlijk inhoudt en welke activiteiten gepland zijn voor deze tiendaagse. Wat Logo Gezond+ precies inhoudt en doet wordt duidelijk in een gesprek met Jaspien Pauwels.

Aflevering 23 is gepland op maandag 24 oktober en zal het thema ‘Mantelorg’ behandelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 1 =