Vooruitblik op Up To Date 985

Vooruitblik op Up To Date 985

september 17, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Peter en zijn team zitten weer in de vertrouwde studio nadat zij de vorige week op locatie waren ter gelegenheid van de Versele-Laga Run. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “Let Us Entertain You… ”

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Jonas had een gesprek met Willy Sommers net voor zijn optreden op het verjaardagsfeest van Radio Tequila op 4 september. Nog even nagenieten.

Caroline De Maertelaere van PUURbyCaro opende op 12 september haar nieuw restaurant in Astene. Zij is de eerste gast van Eva en Peter in deze aflevering 985 van Up To Date.

Vervolgens is er een telelefonisch interview met Filip Serlet, de secretaris van de muziekvereniging voor Jong en Oud uit Zulte. Zij organiseren een aperitiefconcert op 25 september in het Ontmoetingscentrum in Olsene.

Op het laatste weekend van september is het Leerne Kermis. Sint-Martens-Leerne viert kermis in het weekend van 24 en 25 september met o.a. een optreden van Mama’s Jasje.

We kregen na de viering van de 40e verjaardag van Radio Tequila nog een felicitatie Herman De Croo, Minister van Staat. Die wordt even voorgelezen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Regisseur Kurt De Schepper brengt acteurs en actrices van jeugdtheater Crea mee om hun nieuwe stuk ‘Koning van Katoren’ voor te stellen. Dat gaat volgende week op 24 september in première gaat.

Theaterstuk VOS wordt in totaal 12 keer opgevoerd in het Leietheater. Vijf voorstellingen zitten er al op. Dit vraagt om een tussentijdse evaluatie. We vernemen het graag van Gilles Lavent, die de rol van Kat speelt.

Het comité van de Firtelstoet in Zulte, die voor de 165e keer uitgaat op zondag 2 oktober, is dringend op zoek naar mensen die kunnen helpen aan de Firtelstoet. Voorzitter Bjorn Destoop is onze gast.

Rik Van Vinkt vervangt nog één keer Frank Van Geel tussen 12 en 13 u. Frank is volgende week helemaal terug uit vakantie. Vanaf 13 u kan je Radio Tequila gaan groeten op de Markt in Deinze. Daar staat de mobiele studio ter gelegenheid van de Autoluwe Zondag.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 18 =