Vooruitblik op Up To Date 983 – Feestversie voor 40 jaar Tequila

Vooruitblik op Up To Date 983 – Feestversie voor 40 jaar Tequila

september 3, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Peter en zijn team vieren 40 jaar Tequila met enkele toepasselijke gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “TEQUILA 40”

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Roland Aerssens, gewezen medewerker van Up To Date, maar nog altijd muzieksamensteller, wil Tequila speciaal feliciteren.

Voorzitter van het bestuur Rik Saelens stelt ‘de verjaardag’ van Tequila voor.

Stadsdichter Steven Van de Putte heeft speciaal voor de verjaardag van Tequila een gedicht geschreven, dat wordt gebracht door Eva Degeyter. Hij brengt ons ook meer uitleg over de lancering van een innovatief cultureel project: een gloednieuwe smartphoneroute (18 km).

Burgemeester van Deinze Jan Vermeulen werkte ooit mee bij Tequila….

Voorzitter van de algemene vergadering van Radio Tequila én een van de bezielers van de oprichting van de radio, Eddy Lefevre, over de start van Tequila.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Carlos Alleene brengt ons meer uitleg over de samenstelling van het boek “40 columns met een knipoog |40 jaar radio Tequila”.

Eerste schepen van Kruisem en Vlaams volksvertegenwoordiger Robrecht Bothuyne, uit de gemeente waar het ooit 40 jaar geleden begon.

Parallel met het programma loopt de receptie voor de oud-medewerkers en hun actieve collega’s. Peter plukt geregeld één van hen uit de receptie om hen herinneringen te ontfutselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =