Vooruitblik op Up To Date 979

Vooruitblik op Up To Date 979

augustus 6, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Guido en Peter verwelkomen deze zondag, bij wijze van start van de Leerzewegels Sneukelfietstocht, enkele belangrijke dames en een niet minder belangrijke heer. Paul zorgt zoals steeds voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema ‘Knaldrang’.

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Gedeputeerde Leentje Grillaert (CD&V ) heeft verschillende bevoegdheden: Vergunningenbeleid, Landbouw en plattelandsbeleid; Integraal waterbeleid incl. toezicht polders, Toezicht gemeenten; Middenstand en EROV; Toerisme, Ontwikkelingssamenwerking, Patrimonium, Interbestuurlijk beleid, APB Lemberge en steunpunt data-analyse, Uitleendienst, Logistiek: deel patrimonium.
Vandaag is ze vooral te gast om het Schutterstreffen EST toe te lichten want dit groots gebeuren wordt mee ondersteund door de Provincie.Oost-Vlaanderen.

Soraya Bossuyt uit Waregem, is finaliste Miss Fashion 2023. Zij komt vertellen waarom ze deelneemt aan deze missverkiezing.

De “Column van Carlos Alleene“. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Peter Lafosse over het theaterstuk VOS dat vanaf 9 sept. wordt opgevoerd in het Leietheater in Deinze. Peter is voorzitter van vzw De Kwelm. Ze zijn organisator van het theaterstuk VOS, tekst en regie van Dimitri Leue. Met Han Coucke als Vos en Jits van Belle als Leeuwin
De liefhebbers-cast bestaat uit Franky Bakeland, Kris Bakeland, Eva Degeyter, Sylvie Dekens, Lisa De Lange, Fien Dhont, John Lammertijn, Gilles Lavent, Rita Vancaneghem, Frederik Van Laere, Eline Vanlerberghe, Tim Verleyen, Debora Verzele en Judith Verzele.

Sarah Lanckman heeft het over de Versele-Laga Run 2022. Deze Versele-Laga run vindt plaats op zondag 11 september met start en finish op de Markt in Deinze . Het is de 4de editie. Er zijn 3 parcours mogelijk: 5km – 11 km of 14 km. Start op 3 momenten volgens afstand – met startschot per startmoment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 2 =