Vooruitblik op Up To Date 980

Vooruitblik op Up To Date 980

augustus 13, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Peter en Guido verwelkomen deze zondag een gloednieuwe schepen, een concertpromotor, een kunstenaar en een sportieve voorzitter. Tussendoor belt Peter met Niels Destadsbader en Dirk De Vos. 

Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “TROPICAL”

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Het jongste gemeenteraadslid van Zulte, Fauve Tack (28), wordt op de eerstkomende gemeenteraad van 23 augustus voorgedragen als nieuwe schepen. Ze neemt de bevoegdheden over van Natasja De Vos, die om persoonlijke en familiale redenen afstand neemt van haar mandaat en terug gemeenteraadslid wordt.

Kristof Baertsoen komt de komende organisaties van vzw Miracle voorstellen. Niemand minder dan Niels Destadsbader komt op 10 september 2022 naar de Brielpoort en op 29 oktober is het de beurt van Clouseau.

Tussendoor is er een telefonisch interview met Niels Destadsbader.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

RSC The Handles brachten een aantal medailles mee van het EK in Bratislava. Voorzitter Mathias De Jans, een trainster en 2 atleten  komen naar de studio.

Er volgt ook nog een telefonisch interview met Dirk De Vos (Groen Nazareth) over de Nacht van Nazareth op 20 augustus met optreden van Ed De Smul solo.

Laatste gast voor deze aflevering is kunstenaar Erik Hebberechts. Hij is 70 en houdt een overzichtstentoonstelling in Huize De Leeuw te Machelen van 19 augustus tot 4 september

Om die tentoonstelling nog een beetje een extra karakter te geven schenkt Erik exclusief een kunstwerk weg aan de luisteraars. Bij hun bezoek aan de tentoonstelling in Macheln brengen ze een verjaardagskaart mee met daarop “gelukkige verjaardag vanwege een Tequila-fan”. Deze kaart moet dan op de tentoonstelling worden afgeven (met hun naam, adres, telefoonnummer en emailadres) en daaruit wordt op zaterdag 3 september de winnaar getrokken. In de uitzending van zondag 4 september maakt Tequila de winnaar bekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 3 =