Vooruitblik op Up To Date 931

Vooruitblik op Up To Date 931

september 4, 2021 Up To Date 0

De nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, tussen 10 tot 12 uur, zit weer nokvol met gasten, die aanschuiven aan de studiotafel bij Guido en Peter. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: “Thank You For The Music…”.  

Nico Blomme en Frederik Vandierendonck van de Gottemse Schutters hebben het over het kleiduifschieten op 11 en 12 september.

Heleen Vullers is de nieuwe communicatieverantwoordelijke Zulte. Wat houdt dat in en wat was haar vorige job? Het gaat ook over het belang van communicatie in een gemeente of stad. En over haar ambitie en nog veel meer…..

Luc Levrau en schepen Michael Vandemeulebroucke van Zulte komen een goed bewaard geheim verklappen: de Raveelkapel in Machelen, die wordt opengesteld t.g.v. de Open Monumentendag op 11 en 12 september.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

De voorbije week kwamen De Prijkels en Veneco in het nieuws. Het bedrijventerrein zit zo goed als vol. Directeur van Veneco Sofie Vandelannoote geeft tekst en uitleg.

Luc Bauters is één van de bezielende krachten achter de Open Monumentendag van 12 september. Er werd een fietstocht uitgetekend  over boerderijen en boerenwegels in Vinkt en Zeveren.

Precies 50 jaar geleden stond de regio Deinze – Tielt in rep en roer. Filip Populier van het comité 50 jaar herdenking vliegtuigramp Aarsele en schepen van Cultuur van Tielt Grietje Goossens komen vertellen hoe dit herdacht wordt.

Je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × een =