Vooruitblik op Up To Date 930

Vooruitblik op Up To Date 930

augustus 28, 2021 Up To Date 0

Zondag komt aflevering 930 van UP-TO-DATE langs op Radio Tequila, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Judith en Peter ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt zoals steeds voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor “Back to ….september” als muziekthema.  

De Deinse schepen Bart Van Thuyne is de eerste gast. Er was deze week nieuws over het parkeerbeleid in Deinze vanaf 2022. Hij geeft tekst en uitleg.

Judoclub Kiawazu viert op 4 september zijn 50ste verjaardag. Voorzitter Yves Vande Putte en secretaris Wim De Maertelaere komen ons meer uitleg geven over dit feestgebeuren en de werking van hun club.

De “Column van Carlos Alleene“. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Elewout Maes uit Wontergem behaalde de derde plaats in zijn leeftijdscategorie tijdens de loodzware triatlon van Frankfurt.
3,8 kilometer zwemmen, 185 kilometer fietsen en 42,195 kilometer lopen, dat was de uitdaging op de Frankfurt Ironman.

Lieven Tack van het Feestcomité T’Zalwerewazijn komt Wonterrock voorstellen, die plaats heeft op 3 september en ook het Côte à l’os –festijn op 4 september.

Afgelopen week opende aan de Gentsesteenweg in Deinze McDonalds’s officieel de 97ste vestiging in ons land. Franchisenemer is Nico De Saedeleer. Hij zorgt voor een grote tewerkstelling in Deinze. Met zijn splinternieuw restaurant brengt hij ook heel wat duurzame initiatieven samen. In het nieuwe McDonald’s restaurant staan innovatie en klantenservice centraal.

Je kan beide uren van Up To Date opnieuw beluisteren via Soundcloud. Leuk meegenomen is dat dit niet meer aan een tijdstip gebonden is. Je kan dus dag en nacht luisteren. Elke week kan je via de knop ‘Tequila Gemist’, bovenaan in het menu op deze website www.radiotequila.be, de recentste aflevering van Up To Date opnieuw beluisteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − tien =