Vooruitblik op Up To Date 885

Vooruitblik op Up To Date 885

oktober 10, 2020 Up To Date 0

Het wordt deze zondag een wel heel speciale uitzending. Aflevering 885 is meteen ook de laatste voor copresentator Roland Aerssens. Het laatste half uurtje zit Roland niet op zijn vertrouwde plaats maar aan de andere kant van de tafel. Peter praat met zijn Siamese Up To Date-broer.

Maar eerst passeren een aantal gasten de revue.

Sally en Katja, de dames van SENK zijn vanaf 1 oktober gestart met een winkel in Deinze. Zij maken allerlei decoratieve producten uit hout, wol, met steentjes …

Peter Lafosse, voorzitter vtbKultuur Deinze, komt hun activiteiten in het Leietheater voorstellen.

De drie mama’s organiseren pannenkoekenverkoop voor het Centrum ter Preventie van Zelfdoding. Greet Vastershaeghe, Bénédicte Gernaey en Doris Van Houtte bakken nog tot en met woensdag 14 oktober.

Levensloop Deinze: voorzitter Carlos De Walsche, Els Vermeire en Johan De Witte van Stichting tegen Kanker komen uitleg geven over hun plannen en initiatieven. Met Levensloop Deinze hebben ze officieel de draad weer opgenomen.

Roland Aerssens zit voor het eerst aan de andere kant van de interviewtafel. Roland stopt met radio-maken na 17 jaar en 885 afleveringen Up To Date. We luisteren graag naar zijn wedervaren.

Roland werkt nog verder mee aan de playlists voor de toekomstige afleveringen van Up To Date, samen met Emile en Paul. Heel toepasselijk is het thema voor vandaag “Thank You and Goodbye”.

Afstemmen op zondagvoormiddag 11 oktober van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + tien =