Vooruitblik op Up To Date 884

Vooruitblik op Up To Date 884

oktober 3, 2020 Up To Date 0

Ook deze zondag zit Up To Date weer eivol met gasten. Peter, Roland en Paul verwelkomen eerst Dr. Matthijs, voorzitter Zorgraad Schelde-Leie en Huisartsenkring en Filip Vervaeke,  bevoegd schepen van Deinze voor Gezondheidszorg-preventie (Logo Gezond +/ Drugpreventie) .

Kara Verfaillie (21 j) uit Wevelgem is één van de veertien finalistes van Miss Benelux Beauty. Door de coronacrisis werd de finale van 18 juli uitgesteld naar 14 november. Dit vindt plaats in Trax in Roeselare.

Camille Joliet en Camille Fiers van de leiding van de oudste groep in de scouts, de JIN, gaan op zoek naar sponsoring in coronatijden.

Conny De Spiegelaere, schepen van Deinze van Sociale Zaken en Welzijn, Woonzorg- en Zorgbedrijf en Senioren brengt nieuws over Elfdorpen. Deinze telt na de fusie 17 dorpen. Dus wordt Elfdorpen nu Zeventiendorpen. Maar er is meer.

Olivier Van de Vijver van het reisbureau X-perience over reizen in COVID –tijden en over de bestemming Namibië.

Voorzitter van de Koninklijke Bakkersbond Deinze Luc Welvaert over ‘ De week van de Appel en Peer.

Roland koos voor deze uitzending het thema “Geliefden” om zijn muziekkeuze te stofferen.

Afstemmen op zondagvoormiddag 4 oktober van 10 u tot 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook via Facebook live gevolgd worden.

Zoals elke week wordt het programma integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − zeven =