Vooruitblik op Up To Date 878

Vooruitblik op Up To Date 878

augustus 22, 2020 Up To Date 0

Een nieuwe aflevering van Up To Date verwelkomt twee Zultse burgemeesters, een Deinse schepen en een jonge journalist.

Filip Vervaeke komt “Hapje-Tapje – Nevele – Aan – Huis” promoten. In het bedrijf Vital 1926 NV gevestigd op Vaart Links, 61 in Nevele is er volgende week een persmoment waarbij het nieuwe project “Hapje-Tapje-Nevele-Aan-Huis” wordt voorgesteld en toegelicht. Maar de Deinse schepen is nu al te gast bij Peter en Roland.

Burgemeester Simon Lagrange van Zulte heeft een stresserende week achter de rug. Zulte werd plots rood na vele rustige coronaweken. Hij brengt info en een uptdate over de vele besmettingen in Zulte en de gevolgen hiervan.

Nog een Zultse burgemeester in de studio. Ereburgemeester George Peirs komt met Luc Levrau de openluchttentoonstelling ‘De Leie ten Zuiden van Deinze’ voorstellen, die kadert in de Open Monumentendag.

Hannes Buyl werd uitgenodigd om de Nacht van de vleermuis in Deinze voor te stellen. Die heeft plaats op 29 augustus op het Sint-Poppoplein in Deinze.

Emile Wallays mag, na zijn zondagmorgenprogramma “Goal”, nog eens opnieuw plaats nemen in de studio, maar dan als gast in Up To Date. Het gaat over zijn opleiding als journalist, de eerste rechtstreeks live-uitzending van de voetbalwedstrijd op SK Deinze en andere activiteiten in de marge van SK Deinze.

Thema van de muzieklijst van Roland is ‘Lukraak’. Geen idee wat hij daar mee bedoelt. We zullen moeten luisteren om er achter te komen.

Afstemmen voor Up To Date op zondagmorgen 23 augustus van 10 tot 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen op gevolgd worden op Facebook live.

Het programma wordt integraal herhaald op maandagavond van 19 tot 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − veertien =