Vooruitblik op Up To Date 837

Vooruitblik op Up To Date 837

november 8, 2019 Up To Date 0

Peter, Roland & Paul steken van wal met een dubbelinterview. Stadsdichter Steven Van de Putte brengt fotograaf Ive Steyaert mee en dat in verband met het opstarten van zijn project rond STADSGE z/d ICHTEN op 9 november. Op 28 maart 2019 stelde de gemeenteraad Steven Van de Putte aan tot nieuwe stadsdichter voor de jaren 2019-2022. Deze maand lanceert de kersverse stadsdichter zijn eerste van twee grote poëzieprojecten. Het komende jaar verschijnen onder de noemer STADSGEz/dICHTEN zes postkaarten over de Nevelse deelgemeenten, telkens met een foto van Ive Steyaert en een gedicht van de stadsdichter. De eerste deelgemeente die aanbod komt, is Merendree. Steven komt zijn Merendree-gedicht in primeur voorlezen aan de luisteraars van Tequila in het programma UP TO DATE maar ook fotograaf Ives Steyaert is er bij. Het wordt vast een interessant dubbelinterview met Steven en Ives.

Verder hebben Greet Vastershaeghe, Bénédicte Gernaey en Doris Van Houtte het over een lezing rond zelfdoding op 14 november.

Voor de Dag van de Ondernemer heeft Unizo Deinze dit jaar chef Olly Ceulenaere kunnen strikken. Valérie De Ruyck en Lard Vanobbergen weten daar uiteraard alles over. De Dag van de Ondernemer heeft plaats op 21 november in KMSK Deinze. Terloops gaat het ook nog over de mobiliteitsenquête van Unizo over de Tolpoortstraat.

Voorzitter Luc Welvaert en bestuurslid Hendrik Blanchaert van de Koninklijke Bakkersbond Deinze komen het boezembrood voorstellen, dat verkocht wordt ten voordele van het borstkankeronderzoek.

Siska Goeminne publiceert het voorleesboek ‘De armen van mijn oma’, dat zij meteen aan de luisteraars komt voorstellen.

Roland liet zich inspireren door het mobiliteitsprobleem en koos als thema voor de muziek ‘Road’.

Afstemmen voor een nieuwe aflevering van Up To Date op zondag 10 november van 10 tot 12 u op Radio Tequila via FM 106.2 voor de regio Deinze, op FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − tien =