Vooruitblik op Up To Date 834

Vooruitblik op Up To Date 834

oktober 19, 2019 Up To Date 0

Sam Dewitte van AD Delhaize Deinze brengt een Deinse versie van het bordspel Monopoly uit. Elke deelgemeente en enkele bekende plekken uit de stad krijgen een plaatsje op een unieke versie van het gezelschapsspel Monopoly. Tekst en uitleg hoe je zo’n bordspel op de kop tikt bij Peter, Roland en Paul.

Jean-Pierre en François Cnudde hebben het over de Artevelde Challenge, het modelbouw evenement, op 26 oktober in het VTI Deinze.
.
Jill Dhondt is regiojournaliste voor Het Nieuwsblad en spitst zich toe op Deinze. John De Vlieger heeft omwille van gezondheidsproblemen wat gas moeten terugnemen en Jill volgt hem daarom op. Jill is nieuw in Deinze. Peter en Roland polsen bij haar hoe ze in deze job verzeild is geraakt, wat ze precies van John overneemt en wat ze van haar job vindt.

Roland kiest zoals steeds de muziek. Deze week liet hij zich leiden door de Week van de Belgische Mode en staat de keuze in he teken van de catwalk.

Afstemmen voor Up To Date op zondagmorgen 20 oktober van 10 tot 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze en FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet op laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =