Vooruitblik op Up To Date 833

Vooruitblik op Up To Date 833

oktober 12, 2019 Up To Date 0

Peter Lafosse blikt terug op een geslaagde reeks voorstellingen van “Het Gezin Van Paemel”, maar hij heeft het ook over Deinze Lacht en een Italiaanse avond in het nieuwe Leietheater.

Er is een telefonisch interview met Kenny Dehaes, die zijn afscheid als profwielrenner aankondigt met een evenement in Deinze.

‘Vrijgezellenfeest’ is de tweede single van De Kort. De cd ‘Kosmos’ komt uit op 5 november. De Kort is het nieuwe muziekproject van zanger-verteller Johan De Kort. Johan en zijn producer Geert Vanbever zijn live in de studio.

Voorzitter Johan De Jaeger en Rotary Kruishoutem organiseren ‘Het Feest van de Vriendschap’ op donderdag 17 oktober in Salons Mantovani. Gasten zijn o.a. Willy Sommers, Lindsay en De Romeo’s. De voorzitter geeft tekst en uitleg in de studio van Tequila.

Maxime Paredis uit Meigem brengt zijn eerste boek uit, met als titel “Honderd Kamers”. De jonge romanauteur komt zijn boek voorstellen bij Peter, Roland en Paul.

Roland koos voor de muziek nummers die iets met de saxofoon te maken hebben.

Afstemmen voor Up To Date, elke zondag van 10 tot 12 u, op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via internet op www.radiotequila.be .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =