Vooruitblik op Up To Date 806

Vooruitblik op Up To Date 806

april 6, 2019 Up To Date 0

Peter Laroy, voorzitter Erfgoed Aalter, heeft het over de lancering van Erfgoed Aalter.

Nog een Peter, dat zijn er nu drie in de studio. Peter De Kemel over de extra voorstelling van ‘Ten Huize Goetgebuer ‘ en de sneukelfietstocht ‘De familie Goetgebuer fietst’

Deinze is genomineerd voor de Gouden Kinderschoen. Vera ’t Kindt en schepen Trees Van Hove komen de luisteraars motiveren o massaal te stemmen.

Sportac ‘86 brengt de nieuwe show ‘Eclectique’: Virginie Serlet, de hoofdrolspeelster en de choreograaf vertellen er ons alles over.

Luc Cornelis de voorzitter van Vl@s, blikt op de vorige activiteit, ‘MUG-HELI’ maar blikt ook vooruit naar hun volgende activiteiten.

Yannic Demeyer van Driespoort Shopping Deinze, dat binnenkort zijn 4de verjaardag viert, komt uit de doeken doen hoe het feestprogramma er uit ziet. Aangezien het op paaszaterdag is staan de kinderen en de paashaas natuurlijk centraal.

Voor de muziekkeuze liet Roland zich inspireren door de wielerhoogdag van de Ronde van Vlaanderen.

Afstemmen voor Up To Date zondagvoormiddag tussen 10 en 12 u op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of surfen naar www.radiotequila.be voor de rest van de wereld.

Wie op zondag niet kan luisteren, krijgt altijd een tweede kans op maandagavond tussen 19 en 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =