Vooruitblik op Up To Date 804

Vooruitblik op Up To Date 804

maart 23, 2019 Up To Date 0

Peter, Roland en Paul ontvangen op zondagmorgen 24 maart, tussen 10 en 12, weer enkele gasten met een verhaal.

Het verhaal van Karen Houthooft en Laurence Hauttekeete gaat over “Time” op 27 en 28 april 2019, waarvan de opbrengst naar het Kinderkankerfonds gaat.

Prof. Dr. Em. Manu Keirse komt naar Westkouter in Deinze op woensdag 3 april, op initiatief van Doris Vanhoutte, Greet Vastershaeghe en Bénédicte Gernaey, drie mama’s die een zoon verloren. De dood is een deel van het leven, elk leven begint, maar is niet oneindig. Verlies en verdriet staan om de hoek in ieders leven en het heeft alles te maken met liefde. Deze keer gaat Manu Keirse dieper in op het verdriet van kinderen en jongeren in rouw.

Jakobistan is het Nederlandstalige singer-songwriterproject van Kobe Ardui, geïnspireerd op oude helden als Wim Sonneveld en Bram Vermeulen en nieuwe helden als Buurman en Stoomboot. Kobe brengt de CD “Het is nog nooit blijven regenen” uit. Hij wordt in de studio vergezeld door Wouter Reggers.

Lard Vanobbergen organiseert op zaterdag 6 april, samen met JNM Leievallei, de tweede editie van Repair Café bij Belga Business Center.  Maar er is ook groot politiek nieuws: Lard komt op in de politiek en staat op de 4de plaats op de Europese lijst van Open VLD. Lard maakt sedert maart 2014 deel uit van het Climate Reality Leadership Corps, een organisatie van de vroegere Amerikaanse vice-president Al Gore. De partij Open VLD haalt hem zo binnen als dé klimaatspecialist.

Luc Welvaert is voorzitter van de Bakkersbond van Deinze en heeft het over het feest ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Bakkersbond.

Zoals gewoonlijk zorgt Roland voor de muziekkeuze en daarbij heeft hij duidelijk last van ‘Lentekriebels’

Afstemmen voor Up To Date op Radio Tequila, FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of www.radiotequila.be voor de rest van de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + zestien =