Vooruitblik op De Rode Avond van 21 maart

Vooruitblik op De Rode Avond van 21 maart

maart 20, 2019 Algemeen nieuws De Rode Avond 0

Tijdens de Rode Avond op donderdag 21 maart nodigt presentator Rob deze keer het bevriende koppel Michel en Pascale uit. Samen hebben ze de Aalterse turnclub Sano Ritmo Gym opgericht en meer dan 25 jaar geleid.

In hun ‘nieuwe leven’ kiezen zij ervoor om het iets rustiger aan te doen. Tijdens hun vakanties genieten ze van reizen met de caravan en tijdens de weekends nemen ze de elektrische fiets om chillend door de mooie Zeeuws-Vlaamse landschappen te rijden en af en toe eens lekker te eten. Michel is gefascineerd door de tweede wereldoorlog en heeft een hele collectie zelf geschilderde miniatuursoldaatjes. Pascale vindt het vooral leuk om in haar vrije tijd te puzzelen, te lezen of te breien, vaak voor de kleinkinderen.

Toen hen gevraagd werd om een tiental liedjes mee te brengen, wisten ze niet zo goed wat van hen verwacht werd. Daarom besloten ze om spontaan door hun collectie ‘oude’ CD’s te roefelen en intuïtief enkele leuke songs te selecteren. Zij nemen je mee doorheen hun nostalgische momenten van de ruige jaren, over de gymnastiekjaren als choreograaf tot de rustigere ‘grijze-haren’-jaren.

Stem donderdag 21 maart af op Radio Tequila tussen 19 u en 20 u op FM106.2 (regio Deinze), FM107.8 (regio Aalter), of via de website www.radiotequila.be voor de rest van de wereld, en geniet mee van hun verhaal en muziekkeuze.

Rob De Winter: ‘Naast Pascale en Michel krijgen we nog een mystery guest op bezoek: een muzikant uit Aalter die volgend weekend enkele optredens verzorgt samen met Amerikaanse vrienden. Tijdens de uitzending vertelt hij meer daarover.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 4 =