Vooruitblik op Up To Date 802

Vooruitblik op Up To Date 802

maart 9, 2019 Up To Date 0

Peter, Roland en Paul ontvangen weer heel wat gasten op zondag tussen 10 en 12 u.

Tim Van De Walle bijt de spits af. Hij is ropeskipper bij The Handles en intussen BV geworden, nadat hij 4 x won in Blokken op één

Zanger Andy Sergeant, met Deinse roots, komt zijn nieuwe akoestische single voorstellen. Die heet “Taking Control”. Hij start zijn akoestische tournee The Originals door Vlaanderen en Nederland.  Hij neemt na 5 jaar eerst even de tijd om terug te keren naar het begin met een herwerkte versie van zijn eerste single.

Kathleen Gevaert, Tine Soenen en Greta De Cock organiseren “De Nacht van SK Deinze” op zaterdag 23 maart ten voordele van UZ Gent palliatieve zorg en kankercentrum.

Hervé Claeys: Davidsfonds Kruishoutem en Davidsfonds Deinze brengen in mudel vanaf 17 oktober “Schilderijen tentoonstelling”.

ZotWijze dames Delphine (Zuskus) – Melissa (KDkes) en Lieselot (CreaLief) komen langs om hun tweede event “Zotwijs” in de Brielpoort bekend te maken.

De muziekkeuze van Roland staat in het teken van de Internationale Vrouwendag 2019.

Afstemmen op zondag 10 maart om 10 u op FM 106.2 voor de regio Deinze en FM 107.8 voor de regio Aalter en op www.radiotequila.be voor de rest van wereld.

Wie het programma gemist heeft, kan dat goedmaken op maandagavond tussen 19 en 21 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een − een =