Vooruitblik op Up To Date 801

Vooruitblik op Up To Date 801

maart 2, 2019 Up To Date 0

Na de feesteditie van vorige week wordt aflevering 801 weer een ‘gewone’ uitzending, hoewel…

Vrijdagavond stelde KVC Deinze zijn renners voor in Grammene. William De Brabandere komt het nieuwe wielerseizoen toelichten.

Karine Tollenaere komt langs bij Peter, Roland en Paul en heeft het over de LymphAday op 6 maart. Karine is zelf lymfoedeempatiënte en initiator van deze campagne. Zij is tevens founder van ‘Neliane’, aangepaste kledij voor lymfoedeempatiënten.

De koers is weer in het land en we zullen het ook in de regio Deinze geweten hebben. De 74ste Danilith Nokere Koerse start op 20 maart in Deinze: Robrecht Bothuyne en Roger Marlier weten er alles over.

We hadden vorige week al enkele laureaten van het Sportreferendum 2018 in de studio met Jaad Van Kauter, als G-Sporter de 2e plaats voor Sportman van het jaar, en Johan De Smet die de titel voor Recreatiesport kreeg. Deze week nog twee winnaar(s): Sportac ’86 met voorzitter Antoin De Wulf en Jorg Van Lierde.

Roland koos voor de muziek allerlei ontbijtmuziekjes.

Afstemmen op zondagmorgen tussen 10 en 12 u op FM 106.2. voor de regio Deinze en FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be voor de rest van de wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + 2 =