Vooruitblik op Up To Date 1015

Vooruitblik op Up To Date 1015

april 29, 2023 Up To Date 0

Sam Heyerick, directeur van het VTI Deinze is de eerste gast deze zondagvoormiddag bij Peter en zijn team van Up To Date. Hij kom de Open Dag toelichten. Op 7 mei organiseert het VTI Deinze een Open Dag. Op zondag 7 mei is het VTI trouwens opnieuw te zien in Château Planckaert.

Rita Rogiers vertoefde vorige maand in Nepal, dit vooral om enkele doelen te steunen en dat al voor de 12e keer. Nog altijd is Nepal haar passie sinds 2001, maar ze was er niet meer geraakt na 2019 door corona en vorig jaar door de ziekte en overlijden van haar echtgenoot Werner. Het werd dus tijd dat ze terugging.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Steven Van De Putte legt na 4 jaar zijn staddichterschap neer. Hij brengt voor die gelegenheid een bundel uit met alle stadsgedichten van de voorbije 4 jaar. “De ring is rond” wordt feestelijk voorgesteld met een afscheidsplechtigheid in het Leietheater op 13 mei! Ook Pieterjan Lamon, dirigent van het koor, en Kenny Van Heuverswijn, dirigent Harmonieorkest, schuiven mee aan de studiotafel.

Het Feestcomité Tzalwerewazyn uit Wontergem viert zijn 20-jarig bestaan van 5 tot 7 mei met o.a. Wonter-en kidsrock, Wonterdart, een sfeernamiddag met Margriet Hermans en een vinkenzetting.

Peter en Guido ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens  een reeks interessante gasten. Paul zorgt weer voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Deze keer is dat “Fijn dat u luistert…”. DaniĂ«l verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − acht =