Vooruitblik op Up To Date 1075

Vooruitblik op Up To Date 1075

juli 6, 2024 Uncategorized 0

Op zondag 7 juli presenteren Christian en Peter aflevering 1075 van UP TO DATE met opnieuw boeiende gasten aan de studiotafel. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Op onze TQ-weide…  Afstemmen dus op 106.2 FM  voor de regio Deinze en Aalter tussen 10 en 12 u. Ook wereldwijd te volgen via de Facebookpagina live van Radio Tequila of de groene knop op www.radiotequila.be.

Christian Lapine opent deze vakantieaflevering met een uitgebreid gesprek met Lieven Debrauwer. Lieven Debrauwer is 55 jaar en Vlaamse regisseur afkomstig uit Roeselare.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Lard Vanobbergen maakt ons wegwijs binnen UNIZO over hun website www.deondernemersstem.be
UNIZO zal dit kanaal gebruiken om leden (en anderen?) vragen te laten insturen voor het debat net voor de gemeenteraadsverkiezingen, dat wordt ingericht door Radio Tequila in samenwerking met UNIZO in het Leietheater in Deinze. Dit kanaal wordt nu al gebruikt voor andere zaken, wat hij ook zal toelichten.

Nicolas Koevoets en Gianni Daems (foto) zijn twee jonge ondernemers uit de Kempen. Zij openen op 11 juli hun tweede ‘Goe Beestig’ dierenspeciaalzaak in het Driespoort Shopping Center in Deinze. Ook benieuwd naar hun beestig concept?

Burgemeester van Deinze Jan Vermeulen komt langs en vertelt over het reilen en zeilen in Deinze: Hup-Hub in de Tolpoortstraat, de toekomstige bib, werken op het Stationsplein, het Emiel Clausjaar, de AVS Balloonmeeting, … En natuurlijk Vlaanderen Feest zondagavond met Raymond Van Het Groenwoud en Wouter Berlaen, gratis toegang, in de Brielpoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 1 =