De Poëtische Rode Avond met Johan Cornelis

De Poëtische Rode Avond met Johan Cornelis

juli 3, 2024 Uncategorized 0

Donderdagavond 4 juli is eerste schepen van Deinze Johan Cornelis te gast bij Nikki en Rob voor de Poëtische Rode avond. Johan is niet alleen politicus, maar zoals velen weten, tevens een man met een hart voor poëzie en bovendien ook nog een verdienstelijk fotograaf.

Poëzie is een deel van wie hij is. Al vanop jonge leeftijd werd hij door poëzie aangetrokken. Het laat hem toe gevoelens neer te schrijven waarin hij graag een maatschappelijke, persoonlijke visie op de samenleving verwerkt. Soms een lieve visie, soms een kritische. Hij beschouwt poëzie als een bijkomend orgaan in zijn lichaam.

Naar goede gewoonte, koos Johan ook de muziek voor onze playlist en het belooft weer mooi te worden.

Stem dus donderdagavond 4 juli om 20u af op Radio Tequila op FM106.2 voor de regio Deinze en Aalter. Daarnaast kun je de uitzending live volgen op de website van Radio Tequila, www.radiotequila.be.

Op dezelfde webstek kan je tot oktober nog het programma herbeluisteren onder de knop ‘Tequila gemist/Poëtische Rode Avond gemist’.

Samen met Johan sluiten Nikki en Rob het tweede seizoen van de Poëtische Rode Avond af en gaan even met vakantie. We wensen jullie een fijne zomer en zijn er terug op 3/10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 6 =