Vooruitblik op Up To Date 1056

Vooruitblik op Up To Date 1056

februari 24, 2024 Uncategorized 0

Op zondag 25 februari is er aflevering 1056 van UP TO DATE. Judith en Eva Germeys ontvangen ook deze zondag heel interessante gasten. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos het thema “Studio “Romantiek” voor de muzieklijst. Afstemmen op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila . Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be.   

Hoofdinspecteur en BIN-mandataris Peter Rogiest over de werking van de BIN’s (BuurtInformatieNetwerk). Intussen werd ook de kaap van 50 BIN’s (foto) in de politiezone (Deinze-Zulte-Lievegem) overschreden.

Hilde Franken brengt met Kiwanis Hansbeke Niviala de tweede editie van ‘Le Poulet Rosé’ op zondagmiddag 17 maart in zaal Rekkelinge. De opbrengst gaat naar de goede doelen van Niviala.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

De Gulden Eifeesten 2024 komen eraan. Voorzitter en burgemeester Joop Verzele en verantwoordelijke pers -en sponsoravond Bjarne Maes stellen het vijfdaagse programma voor.

Conservator Melanie Deboutte en auteur Carlos Alleene komen ons meer vertellen over de tentoonstelling ‘Zulma, muze en manager’ in het Roger Raveelmuseum en de boekvoorstelling.

Afstemmen dus op zondag 25 februari 2024 tussen 10 en 12 u op 106.2 FM (voor de regio Deinze) of 107.8 FM (voor de regio Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila. Ook wereldwijd te volgen op smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 14 =