Vooruitblik op Up To Date 1042

Vooruitblik op Up To Date 1042

november 4, 2023 Uncategorized 0

Zondagmorgen is er aflevering 1042 van UP TO DATE.  Wout en Peter ontvangen opnieuw boeiende gasten. Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Relax on Sunday”. Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be of via FB-pagina.

Deze uitzending start met een muzikaal gesprek. Kurt Vereecke van Frozen Rain komt ons hun nieuw album “One Mile from Heartsville” voorstellen. Frozen Rain is een internationale band met leden uit België, Zweden en Duitsland.

Schepen van Deinze Filip Vervaeke komt ons meer vertellen over een infoavond in Landegem over alcoholmisbruik. De organisatie ligt in handen van lokale AA-groepen. Één ervan bestaat binnenkort 50 jaar.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

De dames WTC Nevele, Cyclista, een vrouwelijke wielerclub, schonken een aanzienlijk bedrag aan Kom op tegen Kanker. Zij verzamelden een mooie som op de culinaire markt Hapje Tapje in Nevele. Met de verkoop van Cyclista wraps en extra steun /giften haalden ze 2.710 euro op.

Het Wereldkampioen Thaiboks werd op zaterdagavond 14 oktober beslecht in het Gentse Kuipke. Winnaar werd Gianny Deleu uit Gent. Vandaag zit hij aan tafel in UP TO DATE!

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens een reeks interessante gasten. Ronny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of volg alles via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =