Koffie, Croissants en Sport met als gast Dany Steyaert

Koffie, Croissants en Sport met als gast Dany Steyaert

november 4, 2023 Uncategorized 0

Luc Van Daele is zondagmorgen, zoals elke eerste zondag van de maand, weer de gastheer voor het sportprogramma “Croissants, koffie & Sport” op Radio Tequila. Zijn centrale gast is deze keer Dany Steyaert.

Koffie, Croissants en Sport” kan elke eerste zondagmorgen van de maand beluisterd worden tussen 8 en 10 u. Luc brengt telkens één of meerdere gasten mee om met hem of haar de koffie en croissants te delen bij een leuke babbel.

Op deze eerste zondagmorgen van november komt Dany Steyaert langs. Hij was in zijn jonge jaren voetballer, maar later vooral drijvende kracht achter Eendracht Machelen. Vandaag is hij nog altijd een befaamde petanquespeler in de regio.

Daarnaast was Dany vele jaren ook sportverslaggever voor Radio Tequila. Op zondagmiddag bracht hij live flitsen van de wedstrijden van Eendracht Machelen en op zondagmorgen was hij toen al te gast bij Luc Van Daele met verslagen over het jeugdvoetbal van Eendracht Machelen.

Ronny zorgt voor de vlekkeloze techniek.

Je komt nog meer te weten als je afstemt op zondagmorgen 1 oktober tussen 8 en 10 u op Radio Tequila via FM 106.2 voor Deinze en de Leiestreek, op FM 107.8 voor Aalter en het Meetjesland of digitaal via de groene knop op de website www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =