De Klimaatrode Avond met Marieke Verdeyen

De Klimaatrode Avond met Marieke Verdeyen

november 15, 2023 Uncategorized 0

Op donderdagavond 16 november presenteren Nikki en Rob een nieuwe aflevering van de Klimaatrode Avond.

Onze gast is Marieke Verdeyen: klimaatcoach, mensen- en natuurliefhebber, leerkracht in opleiding, sociaal werker, lief, dochter, kattenhouder en opvoeder op een BUSO-school.

Zij wordt droevig/ boos/ lastig/ bang van de toenemende ongelijkheid in de wereld, auto’s die fietsers de weg afsnijden, de klimaatcrisis, gedumpte dieren en het geluid van klikkende balpennen.

Ze houdt van diepgaande gesprekken, nieuwe kennis opdoen, lekker eten, helpende handen, talentenzoekers, de zon in haar gezicht en een kopje warme thee in haar handen.

Marieke komt vertellen over Klimaatcontact waar je interessante workshops kan volgen over de impact die elke mens kan hebben op de klimaatverandering. Het wordt een boeiend gesprek ondersteund door gepaste muziek.

Luister donderdag 16 november om 20 u. naar www.radiotequila.be of zet de knoppen van je radiotoestel aan op FM106.2 (regio Deinze) of FM107.8 (regio Aalter).

Vanaf 17 november kan je het programma een maand lang herbeluisteren op de website van Radio Tequila via de knop Tequila Gemist. Vriendelijke groet, Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 4 =